Please select what you are reporting on:
Unreal Editor for Fortnite
What Type of Bug are you experiencing?
UI/Tools
Summary
Multiple validation errors after adding a UI Widget
Steps to Reproduce
- Create a new project using the blank island template
- Create a Modal Dialog Variant Widget
- Open the widget in edit mode
- Add a Canvas
- Add a regular button
- Compile and save
- Add a Pop-Up Dialog device into the world
- Set Auto-Display to Game Start
- Set Template Override Class to the created widget
- Start session and watch validation errors appear
Expected Result
Validation errors should not happen
Observed Result
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Validating asset
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/DefaultSounds/PressedButtons/MS_UI_Button_Pressed_Default .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Complete .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_TextQuiet .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/TileOutline/MI_UIKit_Outline .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/UI/Foundation/Fonts/HeadingNow .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Release .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_BgRegular .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/DefaultSounds/PressedButtons/MS_UI_Button_Hover_Default .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/Blocks/WBP_UIKit_Block_BackgroundWithOutline .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_TextRegular .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Hold_lp .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_BgQuiet .
/TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint Illegal reference: /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Press .
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/DefaultSounds/PressedButtons/MS_UI_Button_Pressed_Default. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Complete. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_TextQuiet. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/TileOutline/MI_UIKit_Outline. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/UI/Foundation/Fonts/HeadingNow. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Release. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_BgRegular. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/DefaultSounds/PressedButtons/MS_UI_Button_Hover_Default. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/Blocks/WBP_UIKit_Block_BackgroundWithOutline. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_TextRegular. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Hold_lp. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /FortUILibrary/UIKit/Buttons/MaterialInstances/CTAButtons/MI_UIKit_BgQuiet. . (FortValidator_IllegalReferences)
[AssetLog] /TestWidgets/Widgets/NewWidgetBlueprint : Illegally references asset /Game/Sounds/Fort_UI_Sounds/FrontEnd/New_FrontEnd/DefaultSounds/HoldableButtons/Med_Regular_Blue/MS_UI_Button_Holdable_Regular_Press. . (FortValidator_IllegalReferences)
/TestWidgets/TestWidgets Validating asset
/TestWidgets/GameFeatureData Validating asset
/TestWidgets/TestWidgets_DefaultHLODLayer Validating asset
Platform(s)
Windows 10