Unreal Devs Romania

Mai este cineva pe aici din Romania?

dap, sunt eu

Prezent…tocmai mi’am facut contul :cool:

Salutări, prezent si eu. :smiley:

Salut vreau si eu pe catalog :slight_smile:

Salut, nou pe aici :slight_smile: .

Ma asteptam la mai multi.

salut, si eu sunt nou pe aici

Prezent la datorie. :smiley:

Salut. Pentru cine e interesat, am facut un grup de FB sa comunicam mai usor. Join!

Mai stie cineva grupuri/forumuri unde sa gasim romani destepti ca noi ?

Sal, cautati pe youtube Unreal Made Simple

Se cauta programator UE4 ( cunostiinte de C++ si blueprints ) nivel mediu/avansat pentru job in house in Bucuresti.

PM pentru mai multe detalii.

Salutare si bine v-am gasit! Ma bucur sa vad ca nu sunt singur :slight_smile:

Acestea fiind spuse, se intampla sa imi poata explica cineva, va rog, *** as putea face un Game Mode? Am cautat pe toate resursele forumului/motorului si paginile google pana pe la 9-10 si nu am reusit sa gasesc o explicatie/ un filmulet in care sa fie prezentat workflow-ul de la cap la coada. Precizez ca sunt nou in ā€œgame designā€ si, implicit, in blueprints. Stiu AutoCAD, DW (HTML, CSS, JS), AI si vechiul UnrealEd din epoca UT2004 (acesta din urma, nivel mediu).

Va multumesc anticipat!

Salut!
Proiecte din timpul liber](Vice Versa Game - YouTube) realizate in UE4, UT4, UDK si Unity.

Salutare lume!
Spor la treabă ! :slight_smile:

Si io da mam mutat in 'Merica

Salutare,de curand,mai pe inteles de o saptamana m-am apucat de invatat unreal engine 4 cu ajutorul youtube-u-lui si am reusit sa creez o casa dar sunt multe chestii ce nu le stiu si as vrea sa le invat,am downloadat si cateva asset-uri gratis dar nustiu *** sa le instalez,sunt multe ce as vrea sa le invat

Salutare baieti :slight_smile:

Salutare tuturor!