RunUAT.bat ERROR

hello everyone. when I try to package my project it fails with that string: RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully. I try to disinstall and install again, I create an empty c++ class. At least i tried to reinstall the SO and Microsoft visual studio but it still not work. can you help me ? at this link
you can find the log files. I’m not expert so if you need more ask and I repost.
thanks

Hello alex313962,

It seems that you may of renamed your project’s directory and/or .uproject file and that is causing UnrealBuildTool to become confused. You’ll need to remove any spaces or special characters, such as ( or ) from your directory’s name and from the .uproject file name. After that, could you try packaging again to see if it will work correctly?

hello Matthew, thanks for the answer. I removed all spaces and special chars(except underscore) but it still not working

Have you tried packaging in any other projects or a newly created one? Also, please try a blueprint-only project so that we can see if the code aspect is the problem.

i create a new project that contains my project without c code. It works! thanks

i tried to add a c++ code and I can’t compile again. How can I fix it? i need to add a code part.

Do you get an error messages after adding the code? What kind of code are you adding? Are you using the Add C++ Class Wizard inside of the engine? If so, which class are you basing your new class off of? Does it compile successfully after you add this code to the project and only give you errors during the packaging process?

I add a new empty class using the editor. i only create without modify and if compile from editor it works

Please check your project’s directory under ProjectDir\Intermediate\Build\BuildRules for a file called ProjectNameModuleRulesSourceFiles.txt. If that is there, could you please attach that file to a comment?

Also, take a look at the answers on this post and see if any them are able to help you. The error message they were receiving is almost exactly the same as the one I see in your logs, but referring to a different module rule. Compiling Error - Programming & Scripting - Unreal Engine Forums

this is the file(sorry for the delay). i try to follow the answer in the topic that you given to me but i don’t understand how i can do to fix the problem(sorry for my english. i’m learning for improving it)

i don’t know if this is important, but i have installed a plug-in(Advanced Session)
to improve the multiplayer. and I modified a file(defaultEngine and DefaultGame). could this be the problem?

Have you tried disabling that plugin to see if the issue continued? Also, what edits did you make to these files? I can’t say for sure if that would be a problem but it depends on what the edits were.

I tried to disable from the editor but packaging still not work. there are the lines added and i also modified a file ProjectName.Build.cs adding this string DynamicallyLoadedModuleNames.add(“OnlineSubsystemSteam”);

I tried to disable from the editor but packaging still not work. there are the lines added and i also modified a file ProjectName.Build.cs adding this string DynamicallyLoadedModuleNames.add(“OnlineSubsystemSteam”);

When you say that you added the string “DynamicallyLoadedModuleNames.add(“OnlineSubsystemSteam”);” did you add it yourself, or did you uncomment the existing line that was there? Did you uncomment all of the code around it? If you wish to use this feature, you’ll need to uncomment this whole section:

PrivateDependencyModuleNames.Add("OnlineSubsystem");
if ((Target.Platform == UnrealTargetPlatform.Win32) || (Target.Platform == UnrealTargetPlatform.Win64))
{
		if (UEBuildConfiguration.bCompileSteamOSS == true)
		{
			DynamicallyLoadedModuleNames.Add("OnlineSubsystemSteam");
		}
 }

my bad, a added the string without leave the comment.

including 17? it seems an information

Please try commenting out that line and uncommenting the lines #17 to #25.

I apologize, you’re right. #18 to #25 then.

I’m having the same error. Information for my post can be found here: Error: RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully - Platform & Builds - Unreal Engine Forums