Map sublevels not cooking in 4.13

Hi there,

We recently updated from 4.12 to 4.13.
In 4.12, when packaging the project I would specify a map, let’s say myMap.umap in the mapsToCook section of defaultGame.ini. UE would then automatically cook the map persistent and all its sub levels attached to it. (myMap, mysublevel_1, etc…)
Since 4.13, when cooking the same map, sub levels are not cooked anymore, only myMap.

Does anyone has any clue why this is happening?

Thanks.

Hi Laurent.Cahour,

Did you create a copy from your original project or write over the original. If you did not write over the original, are you still able cook the persistent map and its sub levels in 4.12?

In the 4.13 version, please try the following troubleshooting steps:

  1. Right-Click “Contents” Folder in the Content Browser and select “Fix up redirectors in Folder” -This fixes errors where the cooker cannot find the referenced asset
  2. Open each map individually and run “Map Check” (Build>Map Check) "This will show Blueprint, Code, Mesh etc. errors that may be causing packaging to fail.
  3. Delete the following folders from your project folder if you’re having packaging complications: Intermediate, Saved,
  4. Delete the Config folder *Be advised that deleting this folder will result in having to re-enter all values for your Editor and Project Settings.

To avoid this:

See if deleting the Intermediate and Saved folders resolves the issue first
Make a copy of the Contents of the Config folder and, if deleting does not resolve the issue, replace the new contents of the Config folder with your previously saved version.

Let me know if these steps do not resolve your issue.

Thanks,

Steve H.

Hi Laurent.Cahour,

Since we have not heard back from you in a while, we are marking this post “resolved” for tracking purposes. However, if you are still having a problem with map sub-levels not cooking in 4.13, please respond with the requested information and we will continue to investigate.

Thanks,

Steve H.