Hungarian Developers

Hi there!

I see it’s a new trend to regionally recruit with the blessings of the forum administration so let’s take the opportunity to unite as well :slight_smile:

To any hungarian UE4 user from the capital with the intent to develop a serious title, please send me a PM if you are interested, everyone’s welcome to join our team!

Sincerely,
Dan

Hi!

Not a lot of Hungarian people around here apparently… tumbleweeds

I’m from Hungary (studying in Switzerland currently).

I’ve seen someone from Hungary on IRC as well a week ago or so.

,
Bazsi

P.S. I think we’re allowed to talk in our native language on these boards, aren’t we?

Hi there!

Greetings from Szombathely! :slight_smile:

,
Ricsi

Just saying ‘hello!’
I’m a hobbyist, just learning stuff from 3d modelling to game design. I might be interested to join projects in my freetime.

,

mz

Hello there too :slight_smile: Greetings from Kaposvár :smiley: Im interested in all type of development which is about “our” new UT :slight_smile:

Hali Bazsi!

Szerintem is beszélhetnénk legalább itt magyarul, ezért engedelmetekkel meg is teszem:)
Azért lettem inaktív IRC-n mert elkezdtem végre tanulni modellezni, illetve az iskola is sok időt elvesz.

1 Like

Hi,

I’m just testing UE4 as a hobbyist, hopefully I can port my WIP strategy game to it (only some RTS parts are ready). AI programming seems to have a very attracting option in experimental section (behaviour tree).
Jaj, tudok magyarul is :smiley:

Érdről/Budapestről,
Iván

Utóirat: ékezetes könyvtárból nem lehet C+±t buildelni (mégsem tudok magyarul).

mindenkinek Budapestről :slight_smile:

Sok sikert a projectekhez! :slight_smile:

jó pár évnyi 3ds max van mögöttem és tonnányi blueprint tutoriált megnéztem, hátha :wink:

,

egy fontos kérdés: nektek működik az Editor-ból a Compile?

Nálam egy hiányzó dll hibával áll le, viszont VS2013-ból minden oké (csak úgy lassabb, ha valami apróságot kell módosítani C+±ban). Elvileg minden okés a gépemen, az Answerhub-on is erre jutottak a support emberek (akik elég rendesek), a hülye karaktereinkre gyanakodnak még, hogy ez keverhet be (ezen aszongyák dolgoznak jelenleg is). Nem akarnám leszedni a VS2013-at meg a VS2010-et is, majd újra rakni ha felesleges…

Kösz,
Iván

mindenkinek!

Hogy kicsit feldobjam a topicot, megkérdeznélek titeket, hogy mi alapján választottátok az Unreal Engine-t?

Én a héten neveztem be rá és őszintén tetszik amit kaptam a pénzemért. Elképesztő. Persze még odébb van, hogy igazán használni tudjam, sajnos most is inkább az elejéről kezdek újra egy projektet, hátha gördülékenyebben fog menni.
Engem főleg az nyűgözött le, hogy ilyen áron, ilyen minőségű motor lehet a birtokomban és használhatom ki, ahogyan csak bírom.

Nekem nincs ilyen gondom, sok crashen vagyok máris túl, de dll hibám még nem volt.

na sebaj, max elviselem hogy ez nem működik…

én egy elég régi játékmotorral dolgozom egy ideje (háromdégémstúdió) egy RTS történelmi csatázós játékon, haladgat a dolog, de ott mindent saját magamnak kellett/kell összehozni, ahelyett hogy az AI-ra koncentrálhatnék, és némi minőség/teljesítmény gondom is van, illetve eléggé behalt az engine fejlesztése ami bugok esetén elég kellemetlen tud lenni…
így egy ideje kerestem már egy új engine-t, de eddig egyik sem jött be igazán. viszont most itt az ár/használhatóság/teljesítmény/minőség úgy tűnik eléggé rendben van, úgyhogy tesztelem/tanulom, aztán ha beválik váltok (ami nagy meló lesz).

ha esetleg valakinél nem működött a Hot Reload (az ékezetes júzerném bekeverhetett), ezentúl fog (kicsit macerálni kellett a fejlesztőket): VC++ directories not set on start - causing 2 errors - Programming & Scripting - Unreal Engine Forums

hali
foglakozik itt valaki Unreal Engine 4 e ? :slight_smile:
ehhez kell c++ ?

@gabika: alighanem igen :smiley:
nem feltétlenül kell C++, blueprintekkel is el lehet boldogulni vígan, ha nem kell semmi spéci fícsör…

,

Úgytűnik nem sok fejlesztő van Mo.-n de azért sok sikert mindenkinek :slight_smile:
,

Van bőven itt magyar fejlesztő én szoktam látni párat nap mint nap :slight_smile:

hú ez a Procedural Terrain Generator elég jónak tűnik, ezexerint megoldottad a Landscape létrehozását/deformálását Runitime?
eddig nem láttam, de ez pont nagyon-nagyon megkönnyítené a dolgom :slight_smile:
asszem ha lesz kis időm egyből belemerülök a GitHub cuccodba…

Köszi, performance nem a legjobb. De ha szeretnéd tudok adni pár forrást ami alapján tudsz csinálni egy komplexebb algoritmust.
Ezt szerintem átírom egy editor pluginra, hogy így egyszerűbb legyen pályákat készíteni. Barlangok stb… Egyenlőre ez csak inkább egy teszt, majd folglakozom vele többet ha látok benne nagyobb jövőt :slight_smile:

köszi, valójában barlangokra nincs szükségem, csak landscape deformálásra új level betöltésekor, tehát nem is kell hogy real-time legyen.

a játék koncepcióm egy stratégia, turn based fő térkép, és ebből kreálnám az aktuális RTS csata térképeket, ehhez kellene egy elfogadható terrain generator, mivel a fő térkép is dinamikusan változik…