Hello From Poland

Witam wszystkich :smiley:

Ja mam za sobą kilka nad w Unity 3D ale chcę się przerzucić na UE4 tylko nie wiem czy warto dla gry Indie FPS osadzonej w … a może po prostu zaprezentuję taką skromną zapowiedź :slight_smile:

Rok 1939, w czasie krwawej bitwy na froncie, Bogusław Jarzębek, żołnierz brygady pancernej po pojmaniu przez niemieckie oddziały zbrojne Waffen-SS, ocknął się w obozie koncentracyjnym osadzonym w Auschwitz.
Jakiś czas później…
Dokumenty znalezione w pracowni pułkownika Clausa von Pausberga dowodzą ku istnieniu laboratorium III Rzeszy gdzie obecnie są prowadzone eksperymenty genetyczne.
Jakiś czas później…
Niestety ich skutkiem ubocznym są zmutowani ludzie oraz zwierzęta które są niedbale osadzone w zamknięciu. Okazuje się jednak że eksperymenty również doprowadziły do gigantycznych zmian w siłach zbrojnych wojsk III Rzeszy, wprowadzając innowacyjne środki bojowe rodem z 22 wieku. Amunicja bojowa zostaje przeżytkiem.
Konkluzja…
Pewnego dnia, II Wojna Światowa już nie będzie między nacjami… Będzie między ludźmi, a stworzeniami które nie pogardzą żadnym kąskiem, to one będą drapieżnikami, a my ofiarą…

Sądzę jednak że warto i planuję kupić UE4 w tygodniu :slight_smile: Pozdrawiam wszystkich z UK