Greek Developers

Καλησπέρα και απο εμένα!

Όποιος δουλεύει σε mobile και Android ας ρίξει μια ματιά στα plugin μου, μπορεί να του φανούν χρήσιμα.

https://github.com/PandoraEntertainment

https://forums.unrealengine.com/showthread.php?127487-FREE-AdColony-AppLovin-Chartboost-UnityAds-Vungle-Sharing-OneSignal-Facebook-Everyplay&p=617273#post617273

Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να προσθέσω και υποστήριξη για iOS.

Συγχαρητήρια για το παιχνίδι, στην Steam και καλές πωλήσεις.

Με τον καιρό και αν έχεις χρόνο και θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα thread περιγράφοντας τι έκανες κατά την διάρκεια του Greenlight για να προωθήσεις το game, πωλήσεις, συγκρίσεις πωλήσεων από Steam, απο το website sou ή άλλα online stores κτλ.

Θα ήτανε πολύ ενδιαφέρων για όλους.

Όσο για το σχόλιο με την ελληνική πραγματικότητα, όταν το διάβασα νόμιζα οτι διάβαζα τις σκέψεις μου… χαχα, πόσο δίκιο, δυστυχώς έχεις…

Psaxnw atoma gia na au3isw tin omada m.
ftiaxnoume ena MMORPG me onoma mysteries of genesis.
gia perissoteres plirofories pm i steilte e-mail :

asxoloumai ki ego me thn ue4 edo kai duo xronia

opoios thelei sunergasia na grapsei

Πολυ καλη δουλεια! Συγχαρητηρια!

Μαγεια! Συγχαρητηρια!

Το τριτο τρειλερ απο το Riddle Of The Glitch.

Hello spiro please contact us we need to find someone who knows unreal in greece

Καλησπέρα στην Ελληνική Unreal Development Team!

Είμαι και εγώ ενας μοναχικός indie developer και ασχολούμαι με την Unreal κυρίως με το κομμάτι του προγραμματισμού σε C++.

Παιχνίδια που έχω προχωρήσει αρκετά (αλλά όχι τελειώσει ακόμα) είναι RTS και Τower Defense games, αλλά επειδή δεν είμαι καλλιτέχνης και δεν έχω χρήματα για αγορά έτοιμων συλλογών έχω μείνει πίσω…

Χαίρομαι πάντως που ολο και περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με την Unreal.

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους…

Ασχολούμαι με Revit MEP και στην εταιρεία που εργάζομαι φτιάχνουμε BIM μοντέλα κτιρίων και είπαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα και να δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη όχι μόνο να του παρέχουμε όλη την ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου και τα κοστολόγια αλλά και μια βόλτα στο πως θα γίνει… :smiley: Κάπως έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με την Unreal.

Σε διάστημα λίγων εβδομάδων και με τη βοήθεια της udemy κατάφερα να φτιάξω ένα λεβητοστάσιο με απλά controls και τώρα ολοκληρώνω το VR κομμάτι…

Θα είμαστε σε επαφή μιας και οι απορίες μόνο αυξάνονται…

Καλησπέρα παίδες!! Λοιπόν είμαι καινούργιος εδώ πέρα και οπότε χρειάζομαι την βοήθεια σας… Λοιπόν στο θέμα μας είμαστε μια ομάδα τριών ατόμων και έχουμε σκεφτεί να δημιουργήσουμε ένα game έχουμε σκεφτεί το στυλ του, τα διάφορα modes που θα έχει χαρακτήρες κλπ… Παρόλαυτα δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το unreal engine δηλαδή να φτιάξουμε το περιβάλλον, κινήσεις των παιχτών κλπ… Προσπαθήσαμε και μέσω tutorials αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά… Οπότε θα μας ήταν χρήσιμο αν κάποιος μπορούσε να μας βοηθήσει στον προγραμματισμό του … Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πιο “οργανωμένο” ελληνικό community πέραν αυτού του thread.

geia sas ki apo emena paidia eimai apo thessaloniki ama thelei kaneis voithia (me blueprints) mporei na mou zitisei 1misi xrono asxoloume genika (exontas spoudasei kati asxeto me to game development)

καλησπέρα και από έμενα παιδιά ψάχνω developers gamer για δουλεία για άμεση επικοινωνια
Καλησπέρα από μένα και καλή χρονιά! Μακάρι να αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ενδιαφέρεται κανείς για μία part-time δουλίτσα (που μπορεί να γίνει και full time) για UE design σε EU project του Chalmers University of Technology. Μία πρόχειρη αγγελία εδώ

Καλησπέρα και από μένα! Πόσοι μένουν εκτός Ελλάδος τελικά;

Καλημέρα. Είμαι λογιστής και μένω στον Άγιο Στέφανο. Έχοντας παίξει πολλά πολλά πολλά mmorpg μεγαλώνοντας και μη βρίσκοντας κάποιο αρκετά καλό να με κρατήσει να παίζω πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου για κινητό. Έχω σχεδιάσει σχεδόν τα πάντα και ψάχνω κάποιον στην περιοχή με expert γνώσεις στο UE4 που να θέλει να συνεργαστούμε, δουλεύοντας μαζί στον ελεύθερο χρόνο μας, με προοπτική να το λειτουργήσουμε όταν είναι έτοιμο. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα email στο

Καλησπέρα και από μένα! Ψάχνουμε 5 developers με εμπειρία σε Unreal Engine4 projects για πλήρη απασχόληση στο γραφείο μας στην (υπάρχει και η δυνατότητα απομακρυσμένης απασχόλησης) για ένα σούπερ ενδιαφέρον gaming project. Όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση: zoi. με το βιογραφικό του - η επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα θα είναι στα αγγλικά οπότε χρήση και κατανόηση των αγγλικών είναι απαραίτητη. Περιμένουμε σύντομα νέα σας για ένα πρότζεκτ που θα κάνει θόρυβο :wink:

Καλησπέρα και από μένα! Είμαι φοιτητής Εφαρμοσμένης Πληροφορικης στο ΠαΜακ (Θεσσαλονίκη) 4ο έτος και πριν κανά χρόνο ξεκίνησα με unity και πλέον μεταπήδησα στο Unreal. Καθώς λοιπόν έψαχνα για το τι υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με UE έπεσα σε αυτό το thread και χάρηκα πολύ που είδα όλα αυτά τα post!
BTW αυτή την περίοδο προσπαθώ για ένα horror fps τύπου slenderman. Όλες οι προτάσεις και οι ιδέες ευπρόσδεκτες! [REDACTED]

Γεια σας.
Ποσο χαιρομαι που αυξανεται και στην ελλαδα τετοιος κοσμος! Οποιος ενδιαφέρεται να τελιωσουμε ενα battle royale game που ειναι σε πολυ προχωρημενο επιπεδο ας μου στειλει. Η δουλειά μου ειναι τελείως διαφορετικη αλλα ολο μου τον χρονο ασχολουμαι με αυτο.