Καλησπέρα και από μένα! Εγώ κινούμαι σε πιο σπάνια περιβάλλοντα, παλεύω να φτιάξω τον βασικό μηχανισμό ενός κλασικού στυλ adventure (όπως Monkey Island) αλλά σε 3D περιβάλλον.
Γεια σε όλους σας θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση είμαι αρχάριος και θα ήθελα να μάθω αν η epic games εγκρίνει παιχνίδια από Έλληνες δηλαδή όταν θα έχω έτοιμο το παιχνίδι μου και περάσει από φούλ τέστ θα εγκριθεί? και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται αν το παιχνίδι σου βγάζει έσοδα με τι νόμισμα θα παίρνουμε το κέρδος μας? ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα! είναι κανείς εδώ?
Καλημερα
Ψαχνω καποιον να με βοηθησει να μαθω την unreal engine 5 εχω φτιαξει καποια πραγματα αλλα δυσκολευομαι να καταλαβω καποια πραγματα του προγραματος θελω πολυ να μαθω UE5.
Το κοματι που με τραβαει ειναι το land scape developing οποτε οποιος μπορει και θελει ας μου απαντησει
Ευχαριστω πολυ!!
Καλησπέρα! Ασχολούμαστε με την UE για κινηματογραφικές κυρίως σκηνές αλλα και real-time αλληλεπιδράσεις για χρήση σε κινηματογραφικές σκηνές. Είναι full εμπλοκή μαζί με 100 άλλα πραγματα της καθημερινότητας που δεν μου αφήνει χρόνο αλλα ρίξτο αν είναι κατι απλό να στο καθαρίσω. Αν είναι κατι σε σχέση με Gaming δεν είναι η ειδικότητα μου - η UE είναι τεράστια και πρεπει να διαλέγεις που θα εφαρμοστείς!
Καλησπέρα σε ολους.Ψαχνω υπευθυνο ατομο να συνεργαστω πανω στο fps horro game που ετοιμαζω .Αν ενδιαφερεται καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου . Ευχαριστω
Γεια σου, αν ψάχνεις ακόμα , πες μου!