Unreal Engine 4 te FirstPersonTemplate Başlıyorum Fakat başlattıktan sonraki açışımda FirstPersonCharacter Gidiyor

Unreal Engine 4 te FirstPersonTemplate Başlıyorum Fakat başlattıktan sonraki açışımda FirstPersonCharacter Gidiyor ve emeğim boşa gidiyor sorunuma çözüm bulursanız sevinirim

I Wrote This Text In Turkish

Yeniden başlatmadan önce template haritasındaki fps karakteri silmediğinden emin misin? Content browser içinden ve açılış haritasından resim de paylaşırsan iyi olur.

Malesef Fotoğraf Paylaşamam Çünkü Unreal Engine’i Kısa Bir Süre Önce Silmek Zorunda Kaldım fakat geri yükliycem ama silmediğimden eminim dash komutu yazıyorum siliyor yada valorantı biliyorsanız ordaki q ve c skillerinide yaptıydım bunu yaklaşık bir 3-4 defa yaptım daha az da olabilir ama her seferinde siliyor sonda ultisini yaptım silmedi fakat bunları yapınca siliyor haritada sıkıntı yok fakat play dediğimde aşşağıda doguyorum çünkü karakterim yok English version of this text below
Unfortunately, I can’t share photos because I had to delete Unreal Engine a short time ago, but I’m going to restore it, but I’m sure I didn’t delete it, I’m writing a dash command. at the end i did the ult, it didn’t delete it but when i do it it deletes it no problem on the map but when i say play i am born below because i don’t have a character Her English Might Be Wrong

Bir dahaki denemende bir Game Mode Blueprinti oluştur, ardından bu game mode BP’ine kendi FPS karakterini default pawn olarak belirle. Son olarak da haritada World Settings > Game Mode Override kısmına kendi game mode’unu göster. Yine sorun çıkarsa yeni bir projede test et, orda da sorun çıkarsa o projeyi paylaşabilirsen yardımcı olabilirim.