UMG Material Bug

Hello,

As I told Epic MegaJam Submission Thread! - Announcements - Unreal Engine Forums too, when you put a material in the umg for live preview, if you do not run on epic settings it is not visible. Not on low, not medium, not even High settings…

Tested this on multiple pc’s.

What I did:
Put an object out of skysphere and a capture2dscene camera in front of it, then made a render target which I applied on a new material and then I’ve putten this material to UMG.

Thanks

Hello Innos,

I was unable to reproduce this issue on our end. I have a few questions for you that will help narrow down what issue it is that you are experiencing.

Quick Questions:

  1. Can you reproduce this issue in a clean project?
  2. If so, could you provide a detailed set of steps to reproduce this issue on our end?
  3. Could you provide screen shots of any blueprints that may be involved with this issue?

Hello Innos,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you.

Hi, sorry for the delay,
1 yes I can reproduce this issue in a clean project
2 Put an object out of skysphere and a capture2dscene camera in front of it, then made a render target of this capture,then I applied this render on a new material and then I’ve putten this material to UMG.
3 Yes, please check our project here : Google Drive: Sign-in . In this project the clocks simply do no show up if the settings are not in ultra.

Hello Innos,

I could not reproduce this issue on our end with the information that was provided. Could you make sure that the materials that you are using are set up to be used in UMG? This can be done but changing the Material Domain to User Interface. I have provided an example below.

Example:

Hello Innos,

As a note the project that was provided was a packaged product. Would it be possible to provide a copy of the Uproject so that I can take a closer look at how things are setup?