[Turkish] Please add Turkish language support to Unreal Engine, subtitled video-also C# language

Unreal Engine’e başlıkta da belirttiğim gibi bir kaç isteğim olacak. Bunları yapabilirseniz eğer Unreal Engine çok daha fazla değer kazanacağına eminim. İsteklerim ise ;

1. Türkçe dil desteği
  2. YouTube üzerinden yaptığınız videoların Türkçe alt yazılısını da ayrı bir YouTube kanalında paylaşabilirsiniz
  3. C# dili desteği

Lütfen bu yazdıklarıma önem verin, gerçekten Türkiye’de bu işle uğraşana sayısız kişi var. Dediklerimi eğer gerçekleştirebilirseniz emin olun ki çok daha fazla değer kazanacaksınız. Şu anda güncel olarak Türkçe dil destekli profesyonel oyun motoru yok. Bu yüzden de böyle bir istek de bulundum.

Here’s an english translation:

I really don’t think that adding the C# Language would help, it would just cut the amount of C++ tutorials in half due to half of the developers using C# and half using C++, it would only add to the # of bugs in UE4 due to wasted resources, along with overall slower updating of UE4. I do think that greater language support would help the overall community.

i dont think is so easy to add c#

Where is the problem with C++ ?

Merhabalar,

Türkçe alt-forum şurada mevcut: Turkish Developers - Europe - Unreal Engine Forums
Onun dışında burada resmi olmayan fakat zamanla genişleyen bir topluluk mevcut: Unreal Engine Türkiye | Topluluk

Takıldığınız yerlerde buralardan yardım isteyebilirsiniz. C# desteği daha önce de dile getirildi başka kullanıcılar tarafından fakat ne durumda olduğunu bilmiyorum. Başka sorunuz olursa yukarıda belirttiğim linklerde sorabilirsiniz.

Bari eklediğiniz videolara Türkçe alt yazı desteği verin. Pek İngilizce’m olmadığı için kaynaklarınızdan pek yararlanamıyorum. Lütfen bu konu üzerinde bir çalışma yapın.

Hello,

, I have sent in a feature request for the support of the Turkish Language in the Unreal Engine. The ticket is UE-18050 and this feature will be considered by the development team. Hope all goes well in your game developing efforts.

Best,