Turkish Developers

yani emrecim kısaca bu bizi aşar ahhah :smiley: Ama ben Unreal’ın default flarelerini de çok seviyorum. Feci şekilde doğal. Mesela ilk başta ben de aramıştım acaba yatay mercek yansımaları yapılabilir mi diye ama bu 5bokeh dokusu o kadar güzel ki ihtiyaç hissetmedim. Bu kadar doğal ve sahneye artistik özellik katan flare daha görmedim ben. Hani amacım Michael Bay filmleri gibi her yere lens flare koymak değil ama post process’ten güzel ayarlandığı takdirde çok şahane bir tat veriyor ortama. Çok takılma bence lens flare olayına, asıl gameplay’i iyi yap, süslemesini halledersin :slight_smile:

bu arada evet Jacky (Mehmet) gerçekten saygılar. Zamanında o viper videosunu gördüğümde hakkaten içim gitmişti keşke full bir oyun olsa da oynayabilsem diye. Çıkan tüm galactica oyunları hüsrandı çünkü. Bir de colot lut demosunu gördüm de hatırlamıyorum ordaki LUT dosyalarını paylaşmış olabilir misin acaba? Forumda birinden LUT pack indirdim ve aylardır kullanıyorum feci makbule geçti. Engine’e ilk üye olduğum zamanlardı unuttum kimden almıştım.

edit*: indirmişim ama açmamışım rar.'ı. tom shannon’unkileri kullanıyormuşum. Ama sonuçta senin thread’den görmüştüm onu da :slight_smile: