Problems setting up launch on IOS

Hello, I’m trying to test a game on my IOS device. When I go through the steps for using the “Unreal iOS Configuration Wizard,” I keep seeing an error: ‘E:\Program Files\Epic Games\4.7\Engine\Build\IOS\UE4Game-Info.plist.’ I see this when I try to point the wizard to my .uproject file and when I try to import my mobile provision file. When I browse to the directory (4.7\Engine\Build\IOS), I see that there is now file named “UE4Game-Info.plist.” Was I supposed to create this file at some point? Has anyone had luck solving this?

Thank you

I have the same issue!

Hey Marshall and Jacob,

Are you all still experiencing this issue? If so, have you attempted to upgrade to the newest version of the engine 4.9.2?

Looking forward to hearing back from you, thanks!

Hey,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you!

Hi Samantha, I’m having the same problem with 4.9.2 (please have a look at that post) can you please help us?

Thanks very much for your attention

Hi,
I’m experiencing this issue with 4.15.1
Could not find file UE4Game-Info.plist (using Iphonepackager)
And through project settings iOS I get 'No provisions found… ’

Hello ARC8,

Can you reproduce this issue in a new project or does it only happen with the one you’re currently working on? Have you checked your provisions? Could you provide the full log files that these errors are coming from?