Download

[PL] Błąd przy otwieraniu projektu

​​Dzień dobry. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że moja przygoda z UE4 rozpoczęła się około miesiąca temu więc jestem początkującym. Podczas robienia kursu z Unreal Engine 4 przy otwieraniu projektu pojawił się dziwny błąd z którym nie umiem sobie poradzić:

[ATTACH=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“data-tempid”:“temp_211567_1610821728097_256”}[/ATTACH][IMG2=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“src”:“https://forums.unrealengine.com/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==”}[/IMG2]​

Po wybraniu opcji “Tak” pojawił się kolejny błąd:

[ATTACH=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“data-tempid”:“temp_211568_1610821804807_369”}[/ATTACH][IMG2=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“src”:“https://forums.unrealengine.com/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==”}[/IMG2]​

Szukałem odpowiedzi w sieci, ale nie znalazłem pomocy. Próbowałem:

  1. Usunąć pliki tymczasowe tj.: Binaries, Intermediate, Saved i .sln, następnie wygenerować pliki projektu Visual Studio
  2. Zmienić wersję UE4
  3. Zainstalować Windows 8.1 SDK
  4. Zrobić builda z pliku .sln

Po rebuildzie okno output dosłownie zalało się błędami:

[ATTACH=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“data-tempid”:“temp_211569_1610822171445_362”}[/ATTACH][IMG2=JSON]{“data-align”:“none”,“data-size”:“full”,“src”:“https://forums.unrealengine.com/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==”}[/IMG2]​
Załączam plik Log.

https://justpaste.it/8iz97

Jeżeli ktoś spotkał się z podobną sytuacją będę bardzo wdzięczny za pomoc. Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam