Oyun içi kamera kayıt

Öncelikle merhaba.benim sorum ise şöyle örnek üzerinden anlatmak daha kolay olacaktır.NeedForSpeed araba yarışı oyunundada vardır araba ile yüksek hız yapıp rampadan fırlayınca kamera önden görünümlü kısa bir atlayış kayıtı gösteriyor.Dahada detaylı anlatmak istiyecek olursam oyundayken ben diyelim ağır çekimde bir ileri atılma yapıyorum(Max Payne2 oyunundaki gibi) bu ağır çekim atlayışımı oyun içinde bir kamera tarafından kaydedilip kayıtı kısa bir an göstermek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim/OYUN İÇİNDE YAPTIKLARIMI VEYA HAREKETLERİMİ KAYDEDEN BİR KAMERA.

Hm, is it really recorded and then played back? Correct me if I’m wrong but afair, it’s simply a slow-mo sequence of the real-time action.

Perhaps you could approach it like so:

  • an actor with a box collision and a camera:

  • when the car hits the box, we switch the camera, slow down time, and switch back

Image from Gyazo

Would that work for you?

Thank you very much!

Peki bir şey daha sormak istiyorum burda kamera belli bir konumda yani araba o kutulara çarparken kamera sabit yerde ve o kameraya geçiş yapıp izliyoruz. kamerayı first person bir karakterde kullansak ve araba çarpışması değilde oyuncunun bir hareketi örneğin oyuncu ileri doğru atılma animasyonu yaparken bunu ağır çekimde izlemek ama bunu belli bir konumda değil herhangi yerde yani kısaca demek istediğim şöyle firstperson karakter haritanın herhangi bir yerinde ileri atılma animasyonu yapıyor ve kamera değiştirip zamanı yavaşlatıp izliyoruz buraya kadar sıkıntı yok fakat bunu 2.kamera yani kayıtı izlediğimiz kameranın belli bir konumda sabit olmaması ve oyuncu ile birlikte hareket etmesi ve bu kayıt izlemeyide o animasyon sırasında izlemeyi nasıl yapabilirim /animasyon izleme sırasından kastettiğim verdiğiniz örnekteki arabanın çarpma anı gibi düşünebilirsiniz ve birde bunları kayıt edebilir ve sonradan izleme yapabilirmiyiz yani arabanın çarpma anındaki izlediğimiz kaydı sonra bir tuşla tekrar izleyebilir miyiz bunu yapabilir miyiz? cevabınız için
şimdiden teşekkürler.