Download

MAP ISSUE - Editor Crashes on Cook and 1 more

Hey now
So I’ve sorted thru a lot of my issues on my own, this one over the last three days has me confused to no end.

I have an island that has 3 floating islands on it, i’m trying to upload it to STEAM and Cook it.

Trying to cook it first of course, but the editor keeps crashing (freezing up the PC even) every time it hits a certain point…Sublevel C4.
but nothing crazy is in C4 at all its foliage.

Why would this happen?

my other issue is the spawns…for some reason NOTHING will spawn in water anymore, even with all the proper settings on

any ideas.

C4 could be corrupt, load up your map, load C4 make sure it works as it should, do Save-all then unload it and use Save-all, then open the C4 map by it self and save-all, try and re cook this fixed issues like this for me in the past.

Also check file size, ADK cannot cook any files larger then 650mb

hang on…if I load C4 by itself it will be nothing cause its a sublevel with just foliage.
are you saying I will see the foliage?

Also I guess i’d have to select all maps in the Map folder and see the total yeah?

now…new thing…can’t place any spawns at all, when I click to add the volume…it wont add LOL FML…this map was looking sick.

4d539ee7fe647aaa8141068fe088168664aa20c6.jpeg

Total for the entire folder for this Map…307MB

Its cooking now and we’ve passed C4 so looks like we may be in the clear.

thanks man I do appreciate your help and Angry’s when you guys are around.

Also learn a LOT watching you in Twitch…thanks again for having that.

Still got this damned spawn issue…NOTHING in water spawns at all anywhere. also I’ve noticed anything on a certain height on the lower parts of my maps areas will not spawn. Now i’ve made the KIll z - 185k, I think that’s plenty LOL, the Max KIll Z is at 75k and it won’t let me go any higher.

My landscape is at 0,0,100 its the same as The Island. so what is going on? why won’t things spawn in lower areas but on mountains and hill tops…they spawn just fine. and its random, its not EVERY low spot…just some.

I thought maybe a water volume was too close to them or a post process volume so I checked…nothing. (figured since I had DO NOT SPAWN IN WATER checked off maybe it was messing with it near a water volume of sorts)…

Fail.jpg
I get this error when trying to upload to Steam.

this sucks

Editor crashed with this message
Fatal error!

Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0x000004c0

VERSION: 236.2
UE4Editor-ShooterGame.dll!ANPCZoneManager::BeginPlay() (0x00007ffa96327f9e) + 94 bytes [c:\svn_ark\projects\shootergame\source\shootergame\private
pczonemanager.cpp:133]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9db4d7ce) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9df983c5) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9e00c635) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9e00bf25) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9dfbae62) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9d966626) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-Engine.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9d9824de) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-UnrealEd.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9c654147) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-UnrealEd.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9c6b3710) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-UnrealEd.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9c6d2b98) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-UnrealEd.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9c3f0be9) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor-UnrealEd.dll!UnknownFunction (0x00007ffa9c855b36) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor.exe!UnknownFunction (0x00007ff7229d9564) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor.exe!UnknownFunction (0x00007ff7229ced0f) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor.exe!UnknownFunction (0x00007ff7229ced7a) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor.exe!UnknownFunction (0x00007ff7229dabe0) + 0 bytes [UnknownFile:0]
UE4Editor.exe!UnknownFunction (0x00007ff7229dbb19) + 0 bytes [UnknownFile:0]
KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ffad8148102) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad874c5b4) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad874c5b4) + 0 bytes [UnknownFile:0]

Image is too large, description is too large, special characters either in the description or title, any or all of those will cause that upload error.

The crash, well, I’d hazard a guess at the/a ZoneManager. Lol.

-WM