Download

Landscape meshes with splines 'out of date', causing errors during Windows build?

I have a world composition from 16 individual landscapes, each in their own levels that are generated. I’ve created a path using the landscape spline tool within the persistent level, that spans across 3 of these. And when ever I try to build the project for Windows 64-bit, I get these errors:

[2015.09.05-00.20.23:072] 0]LogInit: Display: MapCheck:Error: Error Landscape_0 Meshes in output_x0_y0 out of date compared to landscape spline in Shikanze Rebuild landscape splines

[2015.09.05-00.20.23:073] 0]LogInit: Display: MapCheck:Error: Error Landscape_0 Meshes in output_x1_y1 out of date compared to landscape spline in Shikanze Rebuild landscape splines

I’ve tried the following to try and get passed this, with no success: - Deforming landscape to all splines multiple times. - Open each individual level and re-save them.

Sometimes, it might have three errors, saying that all of the landscape meshes with spline paths on them are out of date, or only one, or two. Mostly a random pattern. I have a deadline of about 48 hours before this needs to be built so any help would be sincerely appreciated.

I’ve also tried to load each level separately and of course, they look the exact same as when they are loaded in the main level. If I try to build the game with one of these landscape levels open, it will say that all three landscapes with the splines are out of date, and when I try building the game after opening a landscape level, then the main persistent level, it will say the level I have just opened is the only one out of date. If I click on deform landscape to all splines, forcing each level to be saved and updated, it will still say that only the output_x0_x0 is out of date. Any other ideas? I’m deep fried chicken if this isn’t working soon.

So, did you solve your problem?
I have the same error message here…

Is the problem’s due to the path that spans across 3 sub levels?

Try this as a solution:

Select the entire mesh after you can make it re-appear, then click on the “move to current level” button, then click on the Deform Landscape to Splines: “All Splines” button, then rebuild level and error should disappear.