Download

How To Add Target Layers To Landscape For Painting 2

Hello!

I created landscape, added free materials, create my simple ones… but its not seen in painting Target Layers list, i tried to add/drop it from Contenent Browser, but it still empty…
Looks like this https://i.imgur.com/ppBObyt.png
Spent a while time to solve the problem, try this:

  1. How To Add Target Layers To Landscape For Painting - Unreal Engine Forums
  2. https://www.reddit.com/r/unrealengine/comments/3twa9e/target_layers_is_empty/
  3. https://www.reddit.com/r/unrealengine/comments/7au7mu/terrain_paint_layers_not_showing/
    but, nothing happen, please help…

Comеon, nobody even looking at this post(((

How To Add Target Layers To Landscape For Painting - Unreal Engine Forums, what using that, isn’ working ?

Gotta run to Walmart,so bb hour ISH.
I can help in a more direct fashion in DISCOrd if you want, like, but giving you invite url only works forshort time so Id do that only when Ive back and can get url to you so it doesn’t expire.

later

Have you actually applied the material to the landscape?

Hello! Thank you to respond!

Yes! I did! Its a picture of real landscape, i finished with terraforming and wanted to paint according to picture…
but on the list of painting Target Layers list is empty(
I tried to add/drop it from Contenent Browser but its not working(

Hello! Thank you to respond!

I read that post before, and wath the video… in 9.18 he start painting, and layers was in his list, my paint list is empty(
I will be in 4-5 hours online, if it is not hard for you to add me in DISCOrd it will be great)

https://discord.gg/znAuRX < there

Im back home if you want to try discord.

Still… after 4 days cant solve this problem…


This my Paint menu
There is no Layers, in Guide says “The layers defined in the Landscape Material automatically populate the list of Target Layers in the Landscape tool’s Paint mode. Each layer is displayed with its name and a small thumbnail image.” … a created materials 100% according to Guide, import them from megascans, create a new folder… but its still empty

PLEASE HELP

Ok, i solve it
If you have the same problem
Check this