Download

Hosting Ark Mods on Linux

Hi,
im trying to set up a mod on my Debian 8 Linux, but it crashes with a segfault. Without the mod the server runs like supposed.

Mod: Ark Reborn 2.0

start_arkserver.sh


#!/bin/sh
/home/steam/arkdedicated/ShooterGame/Binaries/Linux/ShooterGameServer /Game/Mods/485964701/ArkReborn?listen?ModId=485964701?SessionName="[DE/EN] World of Horror - Ark Reborn - PvP/DoubleXP/FastTaming"?MaxPlayers=100?QueryPort=27015 -server -log

./start_arkserver.sh


Using binned.
4.5.1-0+UE4 7038 3077 402 3
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
Setting breakpad minidump AppID = 346110
LowLevelFatalError [File:D:\UE4\UnrealEngine\Engine\Source\Runtime\CoreUObject\Private\UObject\LinkerLoad.cpp] [Line: 3774] 
Bad name index -1000764872/64
Signal 11 caught.
EngineCrashHandler: Signal=11
./start_arkserver.sh: line 8:  2345 Segmentation fault      /home/steam/arkdedicated/ShooterGame/Binaries/Linux/ShooterGameServer /Game/Mods/485964701/ArkReborn?listen?ModId=485964701?SessionName="[DE/EN] World of Horror - Ark Reborn - PvP/DoubleXP/FastTaming"?MaxPlayers=100?QueryPort=27015 -server -log
steam@m1nd****:~$

I guess the interesting thing is


LowLevelFatalError [File:D:\UE4\UnrealEngine\Engine\Source\Runtime\CoreUObject\Private\UObject\LinkerLoad.cpp] [Line: 3774]

But is it UE4, or the mod?

Got the info that this is a known bug in the Ark linux server, will be fixed soon :smiley:

Upcoming Version: v189, ETA: 9:45 am EDT, Status: In Final Testing

  • Linux Dedi Server should now be able to load Mods without crashing :slight_smile:

It’s the same as http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/535150948609387946/ :slight_smile: