Download

Hello Finland-!

Hi all Finnish developers and dreamers!
Lets show to the world, that Finland can create more than mobile phone games! No offense to Rovio or Supercell and others :)! ...They are truly great in what they have achieved! But Im sure that most of us early jumpers to UE4 have dreams beyond mobile gaming!
Ruuska

Terve. :slight_smile:

There is Demon Core coming at least, but sadly it’s made with UDK.

Deleted part, derpped earlier, found the problem

I land more into that dreamer catergory and am a pure amateur hobbyist here but would like to try my hand at doing something fun.

Huomenta

Mites on ihmiset päässeet UE4:seen sisään?Itellä vähän kestää kun vaikeaa hahmottaa tuota rakennetta(blueprint/actor jne…)…eiköhän se tuosta lähde luistamaan.On vaan niin tottunut noihin flash/unity tyylisiin rakenteisiin.

Itse yritän askel kerrallaan, pikku hiljaa :slight_smile: Seuraan tuolta tutoriaaleja tarpeen mukaan http://www.reddit.com/r/gamedev/comments/215la1/ue4_tutorial_playlists_compiledxpost_rudk/
Tällä hetkellä oon puolessa välissä tuota blueprint tutoriaali hässäkkää ja aika hyvin on auennut aihe noita tehdessä!

Terve terve. Onko kellään mitään käryä onko jo olemassa UE-kehittäjien suomalaisyhteisöä? Onko edes tarvetta moiselle (vielä)?

Enpä usko että vielä tarvitaan. Tuntuu ainakin IGDA tapaamisten perusteella olevan hyvin Unity pohjaista, mutta eiköhän asiat hiljalleen muutu kun alkaa tulla muitakin kuin kännykkäpelejä.

Jos niinkuin yleensä haluaa olla yhteyksissä pelikehittäjä yhteisön kanssa suomessa niin se paras tapa on IGDA tapaamiset.

Hei teille muillekin. Tiedän että tämä ketju on jo aikasta vanha, oletteko saaneet jotain aikaiseksi? Itse tässä siirtynyt vasta nyt kokeilemaan miltä unreal tuntuu ja tosiaankin käytän vielä unityäkin kaikenlaisiin ihme projekteihin…

Hi guys,
I will be visiting the Helsinki/Turku area at the end of this month on behalf of Epic to promote UE4. Still working out my plans but an early heads up, and if any of you or the companies you work at/educations you study at want to meet up please let me know - sjoerd.dejong@epicgames.com

Ircnetissä #igda kanavalla ja #unity.fi kanavalla jutellaan unreal enginestä aika paljon silloin tällöin. Tervetuloa sinne turisemaan tarpeenvaatiessa. Tokihan se olisi kiva tutustua paikallisiin UE4 käyttäjiin hallitumminkin. Ehkäpä vaikka aktivoitumalla ekaksi tässä ketjussa :). Kuinkakohan moni jättää forumitkin lukematta.

You are all welcome to join in next week in Turku. Thursday evening I will hold a UE4 presentation!

The event is free, please simply register yourself by clicking the join button on FB.

Terve kaikille!

Here is 2 men group working on horror game with Unreal 4. Here is a link to our current work in progress:

Moro vaan.
Yli vuos on jo menny ku UE4:ta alottelin ja nyt oon ihan ok jo näis hommissa :slight_smile:
blueprint on aika nerokas keksintö kun en oikeen oo C++:saa ehtiny opiskella…

mutta joo, toivon mukaan pelialan kouluksessakin aletaan käyttämään Unreal Engineä koska tämähän ainakin OMASTA MIELESTÄ on #1 pelimoottori.

Huomenia itselläni on suuret haaveet mutta pienet taidot jos se tästä sitten lähtisi =) kunhan saa motivaatiota enemmän kasattua

Moi vaan kaikille.
Sain sitten asennettua UE4E linuxille.
Ongelmathan alko sitten heti tuossa harjoitus tehtävässä;
** Level Designer Quick Start**
** - 4 -Placing Actors in the Level**

      1. Inside the Content Browser under Content > StarterContent > Props, drag-and-drop the SM_TableRound into the level.

Tässä minun 4.10.0 versiossa ei tule muita kohtia tuohon Content > StarterContent kuin Architecture , eli en voi kopioida kohteita sieltä Props :sta ???

Edit: Kuvan lisäys

unreal1.jpg&stc=1

^
hokasin että sitten toimiii, kun ennen editorin käynnistystä unmounttaa kaikki ntfs partiot koneesta.
Ja kun editori on käynnistynyt mounttaa ne takaisin.
Testailenpas lisää …

Hi Finland, from your neighbor… guess who? Sweden :slight_smile: We all know Finns are great developers.

Terve! Onko täällä vielä suomalaisia? Tämän ketjun perusteella vaikuttaa aika hiljaiselta, mutta jos jengiä vielä löytyy niin olisiko teillä kiinnostusta suomalaiseen unreal-discordiin tai vastaavaan?

Discord vois olla hyvä idea, ei ole tullut hetkeen mitään tehtyä ja varmasti auttais kun olisi muita joille huudella mitä tekee (kummasti ennen tuli aina väännettyä kun oli kaveri minkä kanssa tehtiin pelejä, piti aina saada jotain aikaseksi että pysty näyttämään kehitystä =).

Jos täällä sattuu pyörähtämään vielä UE4/UE5 käyttäjiä, loin uuden Facebook ja Discord ryhmän äsken (3.8.2021), löytääkseni Suomalaisia pelikehittäjiä:

Toivottavasti aikanaan ryhmästä löytäisi edes muutamia uusia kontakteja jakamaan UE4 uraa (Tällä hetkellä muuta paikkaa en löydä)