Error: Failed to load package ''"

In the menu, when I give “Start” in the game, it should open the first Level. When I put pplay inside the engine it works perfectly, however when I pack or launch it it does not work. I’ve reinstalled unreal, deleted the saved and intermediate folder and nothing works. I wonder if anyone else has any suggestions to solve.

Here:
el: Project.Package: ********** PACKAGE COMMAND STARTED **********
LogPlayLevel: Project.Package: ********** PACKAGE COMMAND COMPLETED **********
LogPlayLevel: Project.Deploy: ********** DEPLOY COMMAND STARTED **********
LogPlayLevel: Platform.Deploy: WARNING: Win64 does not implement Deploy…
LogPlayLevel: Project.Deploy: ********** DEPLOY COMMAND COMPLETED **********
LogPlayLevel: Project.Run: ********** RUN COMMAND STARTED **********
LogPlayLevel: Project.RunInternal: Starting Client…
LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Deploy Task, Time: 15.009918
LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: C:\Users\T-Gamer\Documents\Unreal Projects\Alice_01\Saved\StagedBuilds\WindowsNoEditor\Alice_01\Binaries\Win64\Alice_01.exe …/…/…/Alice_01/Alice_01.uproject /Game/Levels/Menu -stdout -abslog=“C:\Users\T-Gamer\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.15\Client.log” -Messaging -no
mcp -Windowed -CrashForUAT -SessionId=7400E8F045CE4B48D495C79D0D3D9D03 -SessionOwner=“T-Gamer” -SessionName=“Launch On Device”
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: LogInit:Display: RandInit(1916308639) SRandInit(1916308639).LogStreaming:Display: Async Loading initialized: New Async IO: false, Event Driven Loader: false, Async Loading Thread: false
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: LogStreaming:Display: Async Loading initialized: New Async IO: false, Event Driven Loader: false, Async Loading Thread: falseLogBlueprintUserMessages:Warning: DEBUG: LocalNotification DefaultPlatformService NOT FOUND
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:034][ 0]LogBlueprintUserMessages:Warning: DEBUG: LocalNotification DefaultPlatformService NOT FOUNDLogInit:Display: Game Engine Initialized.
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:356][ 0]LogInit:Display: Game Engine Initialized.LogInit:Display: Starting Game.
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:356][ 0]LogInit:Display: Starting Game.LogLevel:Warning: WARNING: The map ‘’ does not exist.
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:854][361]LogLevel:Warning: WARNING: The map ‘’ does not exist.LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL:
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL:
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can’t find package .
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can’t find package .LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package ‘’)
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package ‘’)LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ‘’
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.12:690][362]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ''LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated.
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.13:298][363]LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated.LogOnline:Display: Unloading online subsystem: NULL
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:170][363]LogOnline:Display: Unloading online subsystem: NULLLogHttp:Display: Http module shutting down, but needs to wait on 1 outstanding Http requests:
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:170][363]LogHttp:Display: Http module shutting down, but needs to wait on 1 outstanding Http requests:LogHttp:Display: verb=[POST] url=[https://datarouter.ol.epicgames.com/datarouter/api/v1/public/data?SessionID={ACA78B70-4036-E1CC-FB99-AE8B96EB8B5B}&AppID=UEGame.Rocket.Release|97C370A24FF3F369C720148E4807
7CFE%7CUE4Game&AppVersion=4.15.3-3450819%2B%2B%2BUE4%2BRelease-4.15&UserID=ANON-%7B201DED49-4F4C-7FB3-C0D8-0EA4F1874DAB%7D%7C%7C&AppEnvironment=datacollector-binary&UploadType=eteventstream] status=Processing
LogPlayLevel: Alice_01:
LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:171][363]LogHttp:Display: verb=[POST] url=[https://datarouter.ol.epicgames.com/datarouter/api/v1/public/data?SessionID={ACA78B70-4036-E1CC-FB99-AE8B96EB8B5B}&AppID=UEGame.Rocket.Release|97C370A24FF3F369C720148E48077CFE|UE4Game&AppVersion=4.15.3-3450819%2B%2B%2BUE4%2BRelease-4.15&UserID=ANON-{201DED49-
4F4C-7FB3-C0D8-0EA4F1874DAB%7D%7C%7C&AppEnvironment=datacollector-binary&UploadType=eteventstream] status=Processing
LogPlayLevel: Project.Run: ********** RUN COMMAND COMPLETED **********
LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Run Task, Time: 32.275193
LogPlayLevel: Automation.Execute: BUILD SUCCESSFUL
LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Post Launch Task, Time: 0.000009
LogPlayLevel: Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=0 (Success)
LogPlayLevel: Launch On Completed. Time: 83.863517

WARNING: The map ‘’ does not exist. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:854][361]LogLevel:Warning: WARNING: The map ‘’ does not exist.LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can’t find package . LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can’t find package .LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package ‘’) LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package ‘’)LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ‘’ LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.12:690][362]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ''LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.13:298]

Try setting your map here:

Edit>Project Settings>Maps And Modes> set the maps

I found the problem! it was in the way it was being compiled. I changed some settings in the packaging settings and it worked perfectly

Would you mind saying what you did for other people who have the same issue?