Community Tutorial: Unreal Engine'de İleri Seviye Sinematik Prodüksiyon: AAA Kalitesinde Bir Ara Sahne Oluşturma

Bu demoda, orijinal oyun IP’m Aurora Mythos için Unreal Engine’de baştan sona eksiksiz bir sinematik ara sahneyi nasıl oluşturduğumu adım adım anlatıyorum. Bu oturum, içerik üreticilerin karakter kurulumundan son render’a kadar orta seviyeden ileri seviyeye uzanan tam bir sinematik iş akışını anlamasına yardımcı olmak için tasarlandı.

Marketplace ortamları, silahlar, hareket asset’leri, Chaos fizik sistemi, Niagara FX ve Sequencer animasyonunu kullanarak sahneyi nasıl bir araya getirdiğimi göreceksiniz. Temel teknik kararları, kamera kurulumunu, karakter etkileşimini, ışıklandırma tercihlerini ve her şeyin AAA tarzı, cilalı bir ana nasıl dönüştüğünü açıklıyorum.

Final Fantasy tarzı ara sahneler yapmak istediniz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu rehber net bir yol haritası ve takip edebileceğiniz pratik bir iş akışı sunuyor.

https://dev.epicgames.com/community/learning/tutorials/Bb7BD/fab-epic-for-indies-unreal-engine-de-ileri-seviye-sinematik-produksiyon-aaa-kalitesinde-bir-ara-sahne-olusturma