Community Tutorial: Unreal Engine 5 Niagara - EPIC Buz Parçacıkları Barajı Oluşturma Eğitimi

Unreal Engine 5’te kıvılcımlar ve namlu ateşiyle güçlü bir Buz Parçacıkları Barajı VFX’i oluştur! Bu adım adım eğitimde Niagara parçacık sistemleri, özel malzemeler ve oyun projelerin için gerçek zamanlı efektlerde ustalaşacaksın. Bu video, hem yeni hem de deneyimli sanatçıların VFX becerilerini bir üst seviyeye taşıması ve portföyüne epik, savaşa hazır bir büyü eklemesi için mükemmel.

Bu Eğitimde Neler Öğreneceksin:
Güçlü Buz Parçacıkları Barajı: Hem dinamik hem de etkileyici hissettiren, keskin buz gibi mermilerden oluşan bir salvo oluşturmayı ve canlandırmayı öğren.

Kıvılcımlar ve Namlu Ateşi: Büyüne güç hissi ve gerçekçi bir çıkış noktası kazandıran, parlak ve göz alıcı bir namlu ateşini ve ona eşlik eden kıvılcımları nasıl ekleyeceğini göstereceğim.

Parçacık Sistemlerinde Ustalaşma: Bu eğitim, Niagara ile parçacıkların üretilmesini, hareketini ve davranışını kontrol ederek karmaşık, çok parçalı bir efekt oluşturmayı derinlemesine ele alır.

https://dev.epicgames.com/community/learning/tutorials/378yn/unreal-engine-5-niagara-epic-buz-parcaciklari-baraji-olusturma-egitimi