Community Tutorial: C++ Saklambaç Eğitim Serisi: II. Kısım

C++ Saklambaç eğitim serisinin ikinci kısmına hoş geldin! I. Kısımda üzerinde çalıştığımız temel işlevleri hallettiğimize göre, daha önce sadece birkaç kod dosyasından ibaret olan şeyi tam teşekküllü bir oyuna dönüştürmeye başlama zamanı. Bunu yapmak için hem ortalığı renklendirecek bazı yeni sınıflar ekleyeceğiz hem de aralarında iletişim kurmamızı sağlayan (delegate’ler ve arayüzler gibi) temel tekniklere odaklanarak daha ilgi çekici davranışlar uygulayacağız. Elbette tek başına en heyecan verici C++ kodu bile iyi bir oyun deneyimi sunmaya yetmez; ancak motorun geliştirilmiş modelleme modu sayesinde, etkileyici bir seviye inşa edebileceğimiz ve Unreal’da tamamen bize ait olarak oluşturduğumuz özel mesh’ler ve materyallerle doldurabileceğimiz pratik yöntemleri keşfedeceğiz. Birinci kısmı kaçırdıysan, programlama becerilerine güveniyorsan ve bu eğitimin sana göre olduğunu düşünüyorsan endişe etmene gerek yok! C++ birinci şahıs şablonunda gelenlerden çok daha fazlasına ihtiyaç…

https://dev.epicgames.com/community/learning/tutorials/VoV5/unreal-engine-c-saklambac-egitim-serisi-ii-kisim