Catalan Developers

Som-hi tots, ha crear projectes èpics!

Això mateix!

M’agrada la iniciativa!

porque me extraña tan poco que aparezca un thread de cataluña antes que de españa

Sergi, mirant el teu username ara es el moment en el que pots triar el nom que et dongui la gana, doncs les possibiltats de que estigui agafat son baixes. Es bonissim XD.

vblanco, creo que también deberiamos empezar un thread en castellano.

Por mi de acuerdo!

hola bona nit sóc un usuari de blender i tinc entès que no és molt compatible amb UE ,heu fet alguna prova,si utilitzeu blender amb que tipus d’arxiu treballeu per exportar al motor,gràcies

Hola fumangy, benvingut!

Jo tambe faig servir blender, de moment el que he exportat es un model amb textures i ha funcionat prou ve, no he provat encara de exportar animacions amb blender, pero hauria de funcionar tambe.

La gracia es que unreal fa servir el format .fbx que es bastant estandar, i per tant es molt facil exportar coses des de molts programes diferents.

Vinga, ens veiem per aqui!

heyy gràcies per la resposta draquod

De fet he trobat que a la wiki han creat un mini tutorial per exportar per blender pero sense animacions:

https://wiki.unrealengine.com/Static_Mesh_from_Blender

Avui o dema provare d’importar animacions, ja et comentare.

Hola des de Barcelona!

Hola company sergio!

Hora de crear jocs epics!

Heyy companys aquí teniu un canal de You Tube en espanyol de Unreald Engine 4 hi ha solament 3 capítols

Merci fumangy, me’ls miraré a veure que tal.

Molt bones a tothom!

Principiant de Unreal aquí, amb ganes d’aprendre i començar un projecte nou en UE4.

Interessat principalment en la realitat virtual i nous tipus d’interaccions, el meu objectiu es fer un joc per Oculus Rift / PS4 VR. A veure que surt.

Aquí va una de les meves “fumades” anteriors:
POSITTRON: yet another proposal for positional head-tracking

Salut!

Veig que certament tents experiencia fent projectes interessants. A veure que en surt d’aplicar els teus coneixements a l’Unreal Engine PatimPatam.

Hola, bones notícies per a la nova versió de Blender 2.71 hi haurà suport per a exportació animació de l’exportador fbx i serà actualitzat al seu ultima versió fbx 7.1,crec que amb aquesta actualització sera compatible exportar animacions de Blender a Unreal :slight_smile:

PatimPatam ,Impresionant treball ho he llegit tot.Uff!!,esta clar que lo que vindà serà la realitat virtual, el mercat del movil no desapareixera pero no abarcara tot el mercat, mol bona sort en el seu projecte.

Merci draquod i fumangy! Sí la veritat es que va ser un projecte molt interessant, i curiosament un any després tant Oculus com Sony han acabat aplicant variacions de la mateixa idea en els seus propis prototips Crystal Cove i Morpheus (tot i que segurament mai sabré si realment es van inspirar en la meva proposta o no).

Personalment estic convençut que la VR serà tota una revolució. Naturalment encara hi ha molta gent escèptica (especialment després del “fiasco” de les 3D-TVs), però la majoria canvia d’opinió ràpidament un cop prova un dels últims models; la sensació de “presencia” es difícil d’explicar, però va més enllà de la simple immersió.

Estic d’acord que no substituirà totalment els mòbils o els jocs 2D tradicionals (almenys durant un bon temps) i que segurament tardarà un anys en convertir-se en algo popular, però realment les possibilitats son il.limitades.

Molt bones a tothom des de barcelona!

Aquí un Analista/Programador especialitzant-se en programació gràfica, videojocs i simulació. :slight_smile:

oscarmolinadev

Hola a tothom des de la província de Barcelona!

Principiant en el món dels videojocs, amb ganes de començar i aprendre molt!
Actualment em queda només l’últim any del Grau en Enginyeria Informàtica, i m’estic plantejant fer un videojoc com a Projecte Final de Carrera.

Salutacions!