Can't initialization after build, mac os 10.11 xcode 7.3

i can’t run UE4 after build the UE4 project
Unreal Editor loading stuck at 45%
it show this log below in xcode :

LogInit: Object subsystem initialized
[2016.09.14-04.04.43:947][  0]LogInit: Selected Device Profile: [Mac]
[2016.09.14-04.04.43:948][  0]LogInit: Applying CVar settings loaded from the selected device profile: [Mac]
[2016.09.14-04.04.43:986][  0]LogInit: Setting Device Profile CVar: [[r.AOScatterTileCulling:0]]
[2016.09.14-04.04.43:986][  0]LogInit: Setting Device Profile CVar: [[r.DFShadowScatterTileCulling:0]]
[2016.09.14-04.04.43:986][  0]LogInit: Setting Device Profile CVar: [[r.Shaders.ZeroInitialise:1]]
[2016.09.14-04.04.43:986][  0]LogInit: Setting Device Profile CVar: [[r.Shaders.BoundsChecking:1]]
[2016.09.14-04.04.43:989][  0]LogInit: OS X 10.11.6 (15G1004)
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: Model: MacBookPro11,1
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4288U CPU @ 2.60GHz
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: CPU Page size=4096, Cores=2, HT=4
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: Computer: chaochendeMacBook-Pro.local
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: User: chaochen
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: High frequency timer resolution =1000.000000 MHz
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: Power Source: AC Power
[2016.09.14-04.04.43:990][  0]LogInit: Memory total: Physical=8.0GB (8GB approx) Pagefile=6.0GB Virtual=14.0GB
[2016.09.14-04.04.44:045][  0]LogTextLocalizationManager: No specific translations for ('zh-Hans-CN') exist, so ('zh-CN') translations will be used.
UE4Editor-Engine.dylib was compiled with optimization - stepping may behave oddly; variables may not be available.
(lldb) 

*** Recognized (0x63) family*** (20 cols X 12 rows) using raw16bitRange= 510, thresh8bits=  4, zsignal_per_pixelsum= 31
Fatal error: [File:/Users/chaochen/Project/UnrealEngine4/UnrealEngine/Engine/Source/Runtime/Engine/Private/ShaderCompiler/ShaderCompiler.cpp] [Line: 867] 
Could not create the shader compiler transfer file '/Users/chaochen/Project/UnrealEngine4/UnrealEngine/Engine/Intermediate/Shaders/tmp/A417AF3F564873F4D5B4D7889D35DBC1/001295170E04EBE9484A8AEBCCE9AD5B1'.

Hey orangercat-

Are you building the engine from source or attempting to compile a code project? Can you provide the build setup used in XCode? Also, can you try building ShaderCompileWorker specifically and then try building / opening the engine again?

Hey orangercat-

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will follow up.

Cheers