Build Shipping Failed

Hi,

I tried to compile my game in shipping mode.

My library compile fine but the linking process is failing with this error:

boringssl.lib(boringssl.sha1.obj) : error LNK2005: SHA1 dÚjÓ dÚfini(e) dans websockets_static.lib(sha-1.obj)

fatal error LNK1169: One or more symbol defined in multiple places have been found

It is saying that SHA1 is already defined in websockets_static.lib(sha-1.obj)

I’m with the Launcher version.

As it is not link at all to my game library I supposed that this is an engine issue.
I hope you can repro this and provide a solution or give me some path to fix this.

Thanks,

Elvince,

Could you please upload your full error output logs as a .txt file? Please also try 4.14.0, provide those logs too in a separate file.

Thanks!

Hey Elvince,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you!

HI,

Sorry for the late answer. Here is the full log.
Log File

I can’t test 4.14 yet.
Thanks,

Elvince,

According to the errors I am seeing:

  • Error MSB3073 is likely due to an error in your code.

Did you change anything in: “C:\Program Files (x86)\Epic Games\4.13\Engine\Build\BatchFiles\Rebuild.bat”?

Hi,

I just move to 4.14.1 this morning and was able to compile in release mode without issue. I bet there was something wrong in 4.13.
Thanks,

4.14 solve the issue without code changes.