Đeste trebe, stigo Zdravko Colic Pozdrav iz grada na Miljacki Vidim ima dosta raje iz Sa, imal kakvih kontakta? Damire kakvo zaposlenje
Pozdrav svima iz BG-a!! Sada sam tek video da postoji forum i bas sam se obradovao da ima ovoliko ljudi sa ovih prostora. Radim vec godinu i par meseci u unrealu tech-art na top-down igrici, inace sam 3d generalista.
Da li ima neko ovde ko se malo bolje razume u engine da ka pitam nesto za post process materijale? unapred hvala…
P.S. ako nekome treba nesto da ja mogu da pomognem sta ja znam, slobodno pitajte…
Pozdrav iz Zg, počeo tek raditi u Unrealu. Zanima me level design, ali vidim da je ovdje malo jača brija.
Pozdrav,
I’m a French dev and I’m in Serbia since a while now, in Belgrade. I can’t speak Serbian (apart some litle words) but I would like to meet some devs here, in Serbia, to talk, to share, and why not to work together!
I hope you guys will see my message, don’t hesitate to message me.
I’m looking forward to make great relations!
Ciao!
Pozdrav svima. Upravo sam pronaso ovu temu, bas mi je drago sto postoji! Trenutno radim arhitekturu za VR i zanima me da li je neko od vas imao iskustva sa koriscenjem CAD fajlova u Unrealu. Da li vam je i koliko Datasmith olaksao posao kada dobijete fajlove iz arhi-biroa?