4.5 - crash in PIE mode - [Index:1097287392] exceeds maximum number of UObjects

link text Fatal error: [File:D:\Unreal\Source\UnreallEngine-4.5\Engine\Source\Runtime\CoreUObject\Private\UObject\WeakObjectPtr.cpp] [Line: 78]
[Index:1097287392] exceeds maximum number of UObjects, [Block:66973] increase MAX_SERIAL_NUMBER_BLOCKS

From output log. I can’t seem to find any particular pattern of why this happen. Sometimes it happen just after starting PIE mode, some times after PIE, have been launched several times, and sometimes if PIE mode have been active for a while.

Edit:
I used Play in New Editor Window, and Start At Camera Location.

Edit2:

Here is source code of my project. I dunno if I did something wrong, as this problem didn’t happen on 4.4 or even on preview version before branching 4.5.

Edit3:

Added additonal log and dump files.

link text

Hey iniside,

Thank you for your report. We have assigned this issue to a member of our support staff, and they will begin investigation as soon as possible. If we are unable to reproduce the issue, or we need additional information, our staff member will comment here with additional questions. Otherwise, we will post an ‘Answer’ once we have logged the issue in our bug database or we have a solution for it.

In the meantime, please be sure to review our suggestions for how to report a bug, and feel free to edit your post if you have additional information to provide:

In particular, we would like to see your crash log and dump file after the project crashes.

Thanks!

I also had the exact same problem:

Fatal error: [File:D:\Tim\UE4\UnrealEngine\Engine\Source\Runtime\CoreUObject\Private\UObject\WeakObjectPtr.cpp] [Line: 78] 
[Index:1415534163] exceeds maximum number of UObjects, [Block:86397] increase MAX_SERIAL_NUMBER_BLOCKS

But now it’s gone. I did nothing but upgrade Launcher (which is not the cure I guess).

Hey iniside-

I was not able to reproduce your exact crash however I did find another related issue that I have reported to our tracking system (TTP #348067) for a developer to investigate further.

Hi, please answer my question and reportbug using UE4.5 version, 3 days no one answer :frowning: ?