خدمتتون عرض كنم كه من ايران نيستم و تركيه هستم قبلا هم كارهام در ايران در جهت همكاري با شركت هاي لوح زرين نيكان ، مدرن ، هايويو وپرديس گيم بوده .
اين اولين پروژه شخصي خودم محسوب ميشه و ضمن اينكه در همه زمينه هاي اين كار خودم هستم و همكاري لازمه را با تيم خواهم داشت چه در برنامه نويسي چه در مدل سازي و غيره ، داستان بازي نوشته خودم هست و ژانر ترسناك دارد كه بعد از تكميل شدن تيم با جزياتش تيم آشنا خواهند شد .
كارهاي حال حاضر گيم سازي هم همه درصدي شدن و اين مورد هم خارج از اين موضوع نيست مگر اينكه توانايي كار كردن براي استوديوهاي بزرگ و شناخته شده دنيا را داشته باشيد . جداي از اين موضوع در صدي كار كردن هم به نفع شماست هم من و شركتم به دلايل مختلف كه يكيش اينه كه شما كار را متعلق به خودتون ميدونيد و تمام تلاشتون را براي هر چه بهتر شدن و سريع جلو بردت پروژه مي كنيد در حالي كه در حالت قراردادي با حقوق ماهيانه يا پروژه ايي اينطور نيست . از طرفي هم براي شما خوبه كه به دوزار حقوق كارمندي بسنده نمي كنيد و درصدي پول مي گيريد كه صد البته بيشتر و بهتر خواهد بود ضمن اينكه در پست اول اعلام كردم كار به طور قانوني با رعايت تمام لايسنس ها انجام خواهد شد و در انتها دريافتي دلار خواهيد داشت نه ريال .
باتشكر