Announcement

Collapse
No announcement yet.

Node graph assistant

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Originally posted by yangxx View Post

    hi,I can not reproduce the issue you stated on 425,both for auto insert node on wire and right click insert node on wire.
    you can recheck the configuration on plugin settings for"create node only on selected wire"(it should be default false ) or toolbar icon.
    Thanks mate I didn't even know that would be in the settings. It is working now.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Luos View Post

    behave, with the current happenings in the world you should know to be patient.
    Yangxx has been very helpful and responds quickly, not to mention that he has added many requested features to this tool.
    so now that he doesn't or cannot you start flaming him, not nice.
    A whole month waiting for an answer is a lot. Do not come lecturing me on how to behave. If I was saying something like that 2 days after asking I would accept your comment but as I waited a month my behavior was acceptable. Hey and it wasn't that bad when I simple said the plugin did not have any support. Don't be dramatic and bring up how bad the world is... By the way are you wearing latex gloves before posting?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by LMABit View Post
    I guess there is ZERO support for this plugin, right? Almost a month later still no answer from anyone but I was expecting at least an answer from its creator and say something.
    hi,I can not reproduce the issue you stated on 425,both for auto insert node on wire and right click insert node on wire.
    you can recheck the configuration on plugin settings for"create node only on selected wire"(it should be default false ) or toolbar icon.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by LMABit View Post
    I guess there is ZERO support for this plugin, right? Almost a month later still no answer from anyone but I was expecting at least an answer from its creator and say something.
    behave, with the current happenings in the world you should know to be patient.
    Yangxx has been very helpful and responds quickly, not to mention that he has added many requested features to this tool.
    so now that he doesn't or cannot you start flaming him, not nice.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by LMABit View Post
    I guess there is ZERO support for this plugin, right? Almost a month later still no answer from anyone but I was expecting at least an answer from its creator and say something.
    This forum is notorious for not sending out notifications. If you feel ignored, you'd be far better off sending the creator a bug report to their support email address instead of stomping your feet here.

    As for "Insert node on wire not working", I can confirm that there seems to be a regression in 4.25.
    The feature works, but only on selected wires, as if "Create Node Only On Selected Wire" was always returning true.

    Leave a comment:


  • replied
    I guess there is ZERO support for this plugin, right? Almost a month later still no answer from anyone but I was expecting at least an answer from its creator and say something.

    Leave a comment:


  • replied
    Insert node on wire not working in 4.25.1?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by yangxx View Post

    what engine version you are using?I can not recreate the problem on my side,can you send me a graph that has this issue?
    Sorry forgot to update, doesn't seem to be related to this plugin.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by fpwong View Post

    Creator of the AutoSizeComments plugin, looks like these issues are related to the check when a widget is a comment node. This is in NGAInputProcessor.cpp at Line 265:

    Code:
     if (widgetName == "SGraphNodeComment" || widgetName == "SGraphNodeMaterialComment")
    {
    //if SComment is the second last widget,the cursor must be inside the blank area of the comment frame.
    if (i == widgetsUnderCursor.Widgets.Num()-2)
    {
    ctx.IsCursorOnPanelEmptySpace = true;
    }
    }
    My GraphNode is a custom one so the name is different, "SAutoSizeCommentsGraphNode" so it failed to recognize that this was also a comment node. Could you add a check for my custom name or perhaps add a setting for "extra comment names" to be checked.

    The other part is the "if (i == widgetsUnderCursor.Widgets.Num()-2)" check, since the makeup of my comment box is slightly different, this check also fails. I tried disabling this and didn't see any side effects but I might not be aware of something.
    I changed to use "comment" as keyword to identify comment node now,but it still needs to be the second last widget because I cant find a way to make sure cursor is not on the node title,one reason for that is,highlighted wires will be cleared if node title is treated as empty space.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Luos View Post
    I am not sure if this is .24 doing something wrong, or if its this plugin.

    Whenever I copy/paste or duplicate nodes, this happens:

    what engine version you are using?I can not recreate the problem on my side,can you send me a graph that has this issue?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Ryan Darcey View Post
    Hey there! Great plugin I'm loving it. However, I've been hitting this bug pretty frequently since enabling the plugin. I'm not sure what sort of editing causes it, but I can't play in editor until I relaunch the editor :/ Any ideas?

    Click image for larger version Name:	Untitled.png Views:	0 Size:	6.6 KB ID:	1716225

    Thanks!
    I submit a fix,please update the plugin to see if the problem is solved.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by mashOnoid View Post
    Encountering an issue.
    It has become very frequent, whenever I add a node in between two already connected nodes, it crashes. Please fix it fast. I have to now re do the whole material again because I just crashes abruptly.
    I submit a fix,please update the plugin to see if the problem is solved.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Cpt.Trips View Post
    Some incompatibilities with the Auto Size Comments plugin. Basically any on-wire options, such as Highlight Wire or Cut Wire won't work at all.
    I'm assuming those can't really be helped, maybe even someone already reported it here, but one can hope...
    Creator of the AutoSizeComments plugin, looks like these issues are related to the check when a widget is a comment node. This is in NGAInputProcessor.cpp at Line 265:

    Code:
            if (widgetName == "SGraphNodeComment" || widgetName == "SGraphNodeMaterialComment")
            {
                //if SComment is the second last widget,the cursor must be inside the blank area of the comment frame.
                if (i == widgetsUnderCursor.Widgets.Num()-2)
                {
                    ctx.IsCursorOnPanelEmptySpace = true;
                }
            }
    My GraphNode is a custom one so the name is different, "SAutoSizeCommentsGraphNode" so it failed to recognize that this was also a comment node. Could you add a check for my custom name or perhaps add a setting for "extra comment names" to be checked.

    The other part is the "if (i == widgetsUnderCursor.Widgets.Num()-2)" check, since the makeup of my comment box is slightly different, this check also fails. I tried disabling this and didn't see any side effects but I might not be aware of something.

    Leave a comment:


  • replied
    Some incompatibilities with the Auto Size Comments plugin. Basically any on-wire options, such as Highlight Wire or Cut Wire won't work at all.
    I'm assuming those can't really be helped, maybe even someone already reported it here, but one can hope...

    Leave a comment:


  • replied
    I am not sure if this is .24 doing something wrong, or if its this plugin.

    Whenever I copy/paste or duplicate nodes, this happens:

    Leave a comment:

Working...
X