Announcement

Collapse
No announcement yet.

Node graph assistant

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #91
    Originally posted by Ryck0Shae View Post
    I get a crash every time I attempt to pan the graph (Right Mouse Button) while dragging a node with Left Mouse Button.|
    Works in 4.25 but crashes in 4.26

    Code:
    Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0x0000006a5f387a78
    
    UE4Editor_NodeGraphAssistant!TSet<FKey,DefaultKeyFuncs<FKey,0>,FDefaultSetAllocator>::FindId() [D:\RocketSync\4.26.0-14830424+++UE4+Release-4.26\Working\Engine\Source\Runtime\Core\Public\Containers\Set.h:781]
    UE4Editor_NodeGraphAssistant!FPointerEvent::IsMouseButtonDown() [D:\RocketSync\4.26.0-14830424+++UE4+Release-4.26\Working\Engine\Source\Runtime\SlateCore\Public\Input\Events.h:827]
    UE4Editor_NodeGraphAssistant!NGAInputProcessor::IsPanningButtonDown() [D:\Build\++Portal+Promotion\Sync\LocalBuilds\PluginTemp\HostProject\Plugins\NodeGraphAssistant\Source\Private\NGAInputProcessor.cpp:484]
    UE4Editor_NodeGraphAssistant!NGAInputProcessor::HandleMouseMoveEvent() [D:\Build\++Portal+Promotion\Sync\LocalBuilds\PluginTemp\HostProject\Plugins\NodeGraphAssistant\Source\Private\NGAInputProcessor.cpp:2900]
    Originally posted by IncantaGames View Post
    Setting the Panning Mouse Button setting in the Editor Preferences to either Middle or Right or Middle does actually work to pan using the middle mouse button. Having Right or Middle set and using the right mouse button still crashes however.

    So using the middle mouse button to pan is a workaround for now. By setting Panning Mouse Button to Middle (not Right or Middle) also will prevent any mis-fired crashes (CC Ryck0Shae; also JimPhoenix, your stack trace is the same issue). NOTE: However this will mean that you always have to use the Middle Mouse button to pan
    I submitted the fix,its being reviewd,should make it to marketplace in less a week

    Comment


      #92
      Thanks @yangxx!!

      Comment


        #93
        Sorry for the late response yangxx ... all I want to say; thank you for the fix! : ]

        Comment


          #94
          Hey!

          I have a weird issue. When I try to Duplicate Node With Input, the current blueprint tab closes without duplicating the node. I've tried rebinding to other keys and get the same results.
          Last edited by Aeromir; 02-07-2021, 01:45 PM.

          Comment


            #95
            Originally posted by Aeromir View Post
            Hey!

            I have a weird issue. When I try to Duplicate Node With Input, the current blueprint tab closes without duplicating the node. I've tried rebinding to other keys and get the same results.
            what engine version did you use?does this happen every times with any blueprint and nodes?can you provide the nodes inside your graph if possible.

            Comment


              #96
              Originally posted by yangxx View Post

              what engine version did you use?does this happen every times with any blueprint and nodes?can you provide the nodes inside your graph if possible.
              Engine 4.25.4

              Happens every time with any node. Casts, variables, functions, event calls, events, whether connected or disconnected from other nodes. As long as something is selected, it closes the tab.

              Comment


                #97
                Originally posted by Aeromir View Post

                Engine 4.25.4

                Happens every time with any node. Casts, variables, functions, event calls, events, whether connected or disconnected from other nodes. As long as something is selected, it closes the tab.
                sorry,I can not reproduce this on 425 on my side,I use alt+v to duplicate nodes with inputs and it works as expected.
                can you create a new empty project or maybe reinstall engine to verify?
                or compress and send your project with minimum blueprint asset and config folder included.
                Click image for larger version

Name:	Image 36.png
Views:	21
Size:	43.3 KB
ID:	1864064

                Comment


                  #98
                  https://drive.google.com/file/d/1Gb8...ew?usp=sharing

                  Here's a test project that shows the same behavior on my side. The plugin works properly on 4.24, but even after verifying the engine files in 4.25 I still ahve the same behavior. Thanks for the help!

                  Comment


                    #99
                    Originally posted by Aeromir View Post
                    https://drive.google.com/file/d/1Gb8...ew?usp=sharing

                    Here's a test project that shows the same behavior on my side. The plugin works properly on 4.24, but even after verifying the engine files in 4.25 I still ahve the same behavior. Thanks for the help!
                    I have tested your blueprint on 425 with both windows and mac,still find nothing wrong.
                    do you have other machine to test on or can you consult some specialist you know?
                    I can not think of any situation where this operation can trigger tab closing.
                    Click image for larger version

Name:	dupli node tab.gif
Views:	0
Size:	65.6 KB
ID:	1866347‚Äč

                    Comment

                    Working...
                    X