Announcement

Collapse
No announcement yet.

Feedback on the new docs site

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Hello! just reporting some broken links to your png files. (near the bottom of the doc)

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...als/index.html

    Leave a comment:


  • commented on 's reply
    Hey Nooxet, thanks for pointing these out to us and sorry that these links are giving you trouble. It looks they there are some pages that aren't linked correctly. I've passed along your feedback to the rest of the team, so hopefully we can get these pages fixed soon. Thanks again and please let us know if you find anymore like these.

  • replied
    I was trying to find some C++ documentation for physical material, and the two links I found does not seem to work:
    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ial/index.html
    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ype/index.html
    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ype/index.html

    After some digging I found this link:
    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ial/index.html
    which in turn leads me to
    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ial/index.html
    which seems to be what I am looking for. But, again searching the docs led me to the links at the top which is not working.

    This seems to be just a simple redirect, or just updating the links and replace "Engine" with "PhysicsCore"

    Thank you!

    Leave a comment:


  • commented on 's reply
    Hello again Johannes_L! I've spoken with the rest of the team and I just wanted to give you a quick update. It sounds like an updated version of the app has been in the works for a while now. Unfortunately, the app has been delayed as the app review process has taken longer than anticipated. But fear not! An updated version of the app should be released in the near future. For more information on this topic, check out Ryan Mayeda's reply to this thread: https://answers.unrealengine.com/que...0389/view.html. Thanks again for your patience as we work to update that app!

  • commented on 's reply
    Hello again Hawk_UK. After talking to the team, it appears that this is a known issue that we're continuing to investigate. The current workaround is to simple refresh the page, and that should fix the issue. Thanks again for reaching out to us and please let us know if you have any other questions or concerns.

  • commented on 's reply
    Hey LegioMortem, thanks for reaching out to us. I've passed along your feedback to the rest of the Docs team. We'll investigate your report and see what we can do to update that page. Thanks again, and let us know if you find anything else on the site that looks off.

  • replied
    Hi,

    Page: Referencing Actors, paragraph "Direct Blueprint Communication Referencing" after executing all the steps from the example expected result was reached, but with errors.

    Log:

    Code:
    Blueprint Runtime Error: "Accessed None trying to read property TargetBP". Blueprint: Blueprint_Effect_Fire Function: Execute Ubergraph Blueprint Effect Fire Graph: EventGraph Node: Deactivate
    Blueprint Runtime Error: "Accessed None". Blueprint: Blueprint_Effect_Fire Function: Execute Ubergraph Blueprint Effect Fire Graph: EventGraph Node: Deactivate
    Thx <3

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by FunAndFriendly View Post
    Hi there docu-friends :-) Hey, the toolchain links don't work on this page because of a mixed-content error. The error is because serving http links from httpS pages is insecure:

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ted/index.html

    Mixed Content: The site at '<URL>' was loaded over a secure connection, but the file at '<URL>' was redirected through an insecure connection. This file should be served over HTTPS. This download has been blocked. See <URL> for more details.
    No worries echo_four, yes right-click works for me. Thank you!

    Leave a comment:


  • commented on 's reply
    Hello again FunAndFriendly! Always great to hear from you. That's super lame about the links, we'll see what we can do to update them. As a temporary workaround, I was able to right-click and select "open link in new tab" or "open link in new window" and they started downloaded. Can you test that and let us know if it works for you?

  • replied
    Hi there docu-friends :-) Hey, the toolchain links don't work on this page because of a mixed-content error. The error is because serving http links from httpS pages is insecure:

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ted/index.html

    Mixed Content: The site at '<URL>' was loaded over a secure connection, but the file at '<URL>' was redirected through an insecure connection. This file should be served over HTTPS. This download has been blocked. See <URL> for more details.

    Leave a comment:


  • commented on 's reply
    Hey Pompompelam thanks for reaching out to us. Sorry to hear you're having trouble. I've passed your feedback along to the rest of the Docs team. Hopefully we can take a look at this doc and update it soon.

  • replied
    Usually the documentation work fine and it's amazing! But now I've been trying to follow this doc for hours on end and it just doesn't work. My computer was clean formatted, I tried on unreal 4.25.4 and 4.26, neither worked. Also I don't get the same packaging options in my project, I don't have ETC1.

    I fine combed the documentation, I'm inclined to think it needs a revision!

    Spec: Windows 10 with a Lenovo P1 2019 with a Quadro P2000. The android Nougat (API 25) device I used is a Samsung Galaxy J3 2016.

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ent/index.html (No issue with this one)

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...ted/index.html (completed all these steps without problem)

    https://docs.unrealengine.com/en-US/...dio/index.html (I only get DXT, ETC2 and ASTC in the packing options)

    Leave a comment:


  • commented on 's reply
    Hey Eskel, thanks for reaching out to us. I've passed along your feedback so we can take a look at that page.

  • commented on 's reply
    Hey RENEGADE_666, thanks for pointing this out to us. I've fixed the typo, and you should see it on the live page in a day or so (once we've pushed updates). Thanks again, and let us know if you spot anything else that looks off.

  • commented on 's reply
    Hey Gabriel Otu! It sounds like you're having some trouble launching UE. I'd recommend you check out our support page for possible solutions (https://www.unrealengine.com/en-US/support). If there's anything wrong with the documentation please let us know so we can take a look.
Working...
X