Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Error] Failed to Open Descriptor File: Petition to fix this error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [Error] Failed to Open Descriptor File: Petition to fix this error

    Hello, everyone.


    I just want to put it out there that each day I see more people with the "Failed to Open Descriptor File" error.

    With that said, I have yet to see even an official word on this and this isn't a new problem.

    All I'm asking for is an official fix so that I can actually release games again.

    There has been no legitimate solution to this problem and it's gone on too long.


    We need a fix.


    ~ Jason
    Jason's Simple Systems

    Enemy AI and Patrol: https://forums.unrealengine.com/comm...troling-damage

    Basic Quest System: https://forums.unrealengine.com/comm...ystem-part-1-1

    #2
    I second this post. I too am having the problem and am behind by over a week. I really hope I can find a fix as I have tried numerous things and do not feel I can wait for an answerhub submission.

    Comment


      #3
      Yes please, it can't be people can't publish a game due to something like this!

      Click the tiny bird!
      It'll take you to my stuff!

      Comment


        #4
        I just thought I would throw this out there in case anybody is having the same issue as me. I fixed my problem finally by removing a space in the uproject file for the game. Having a space caused the error to happen. I am now able to open it in the root folder without the error. In the binaries I still receive the error.

        Hoping this issue gets addressed soon. Thanks

        Comment


          #5
          +1 for that.
          It seems like that many people have this problem + there are different ways to fix it, but most of them just work for a single person.
          More information: https://forums.unrealengine.com/show...121#post364121

          Comment


            #6
            Originally posted by Airwaves View Post
            I second this post. I too am having the problem and am behind by over a week. I really hope I can find a fix as I have tried numerous things and do not feel I can wait for an answerhub submission.
            In my experience AnswerHub bug reports are answered a heck of a lot faster and more reliably than a post in the forums.

            Comment

            Working...
            X