Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Bug reports]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [Bug reports]

    Hello,
    I haven't enough carma to report bug via asnwerhub.
    So I really sorry, but I am going to post some bug reports here.

    ***
    № 0

    Title: [4.9][4.8.3] A local structure does initialized with wrong default values.

    Importance: Major.

    Branch: Binary

    Build version:
    Version: 4.8.3-2634408+++depot+UE4-Releases+4.8
    Version: 4.9.0-2633546+++depot+UE4-Releases+4.9


    System Specs: It will be provided by request.

    Attachments: It will be provided by request.

    Detailed description of the issue:
    Local function structure doesn't take user defined default values.

    Screenshots/Link to video: It will be provided by request.

    Reproduction steps:
    1. Create a new blank project.
    2. Create a structure with attributes of base types those have default values.
    3. Create an actor BP.
    4. Create a function in actor BP.
    5. Create a local variable in function with a type like the created structure has.
    6. Make sure that local structure attributes haven't got the default values.
    7. Make sure that if we added the structure as BP member, the structure attributes have set up with default structure values.

    Frequency: 100%

    Expected behavior:
    Function local structure attributes should be set up with default structure values.

    #2
    [4.9][4.8.3] Interface function does not appeared in implemented class.

    № 1

    Title: [4.9][4.8.3] Interface function does not appeared in implemented class.

    Importance: Medium.

    Branch: Binary

    Build version:
    Version: 4.8.3-2634408+++depot+UE4-Releases+4.8
    Version: 4.9.0-2633546+++depot+UE4-Releases+4.9

    System Specs: It will be provided by request.

    Attachments: It will be provided by request.

    Detailed description of the issue:
    If interface function haven't return value, the function will not appeared in implemented class. It was added, but not showed.

    Screenshots/Link to video: It will be provided by request.

    Reproduction steps:
    1. Create new blank project.
    2. Create interface.
    3. Create widget BP.
    4. Make sure the default interface function wasn't appeared in interface section.
    5. Open interface BP and add any return value to interface function.
    6. Open widget BP and make sure that the interface function was appeared.

    Frequency: 100%

    Expected behavior:
    Any interface function should be showed in interface function section.

    Comment


      #3
      Title: [4.9][4.8.3] Converted interface function have weird behaviour.

      № 2

      Title: [4.9][4.8.3] Converted interface function have weird behaviour.

      Importance: Medium.

      Branch: Binary

      Build version:
      Version: 4.8.3-2634408+++depot+UE4-Releases+4.8
      Version: 4.9.0-2633546+++depot+UE4-Releases+4.9

      System Specs:
      OS:Win8.
      Additional specification will be provided by request.

      Attachments: It will be provided by request.

      Detailed description of the issue:
      Editor create corrupted function after interface was removed. It is bad cause created produce hard catch errors and most time work wrong.
      I have tested this in 4.8.1,4.8.2,4.8.3,4.9 and got different corrupted version of function.
      In last engine version the converted function looks fine except input and output variables can't be deleted because it is not present in function details.
      But all input and output variables saved and present on graph.

      Screenshots/Link to video: It will be provided by request.

      Reproduction steps:
      1. Create new blank project.
      2. Create actor BP.
      3. Create interface BP with function which take and return values.
      4. Implement interface on created actor BP class.
      5. Remove interface function. UE4 blueprint editor should offer to create functions like removed interface has.
      6. After replaced function has been created make sure that haven't proper input and return values.

      Frequency: 100%

      Expected behavior:
      Maybe I am wrong and it is not bug, but feature. In this case could you please give some explanation or explanation link?
      Last edited by Alexios; 08-03-2015, 08:02 AM.

      Comment


        #4
        [4.9][4.8.3] Function does not set back default value after linkage was removed.

        № 3

        Title: [4.9][4.8.3] Function does not set back default value after linkage was removed.

        Importance: Medium.

        Branch: Binary

        Build version:
        Version: 4.8.3-2634408+++depot+UE4-Releases+4.8
        Version: 4.9.0-2633546+++depot+UE4-Releases+4.9

        System Specs: It will be provided by request.

        Attachments: It will be provided by request.

        Detailed description of the issue:
        The default values set to zero after linkage removed.

        Screenshots/Link to video: It will be provided by request.

        Reproduction steps:
        1. Create new blank project.
        2. Create new actor BP.
        3. Create new function in created actor BP. Function should have any input parameters with default values.
        4. Call the function with some variables those was connected to function input.
        5. Remove the connected noted.
        6. Make sure that the input parameters was setted to 0 or other empty values instead of default values.

        Frequency: 100%

        Expected behavior:
        If function lose input variables it should use it's own default value instead of set it to zero.

        Comment


          #5
          [4.9][4.8.3] Ctrl+F4 sometimes does not work.

          № 4

          Title: [4.9][4.8.3] Ctrl+F4 sometimes does not work.

          Importance: Minor.

          Branch: Binary

          Build version:
          Version: 4.8.3-2634408+++depot+UE4-Releases+4.8
          Version: 4.9.0-2633546+++depot+UE4-Releases+4.9

          System Specs: It will be provided by request.

          Attachments: It will be provided by request.

          Detailed description of the issue:
          Structure editor windows/tab doesn't close by ctrl+F4 without click.

          Screenshots/Link to video: It will be provided by request.

          Reproduction steps:
          1. Create new blank project.
          2. Create structure BP.
          3. Open it.
          4. Try to close using ctrl+F4 without clicking on tab/windows.(alt+f4 worked without clicking on windows).
          5. Make sure that tab or windows can't be close by pressing ctrl+F4 without extra click.

          Frequency: 100%

          Expected behavior:
          Windows/tab should be closed by ctrl+f4 without additional click.

          Comment


            #6
            Hi Alexios,

            Posting to the answerhub does not require karma, so in the future please do post there for bugs. We'll be happy to take a look at these, however, and I'll get back to you once I have more information available.
            Adam Davis | Marketplace Support | Epic Games
            How to report a bug? | Installation & Setup issues? | Answerhub Bug Reports | Twitter

            Comment


              #7
              Thanks.

              Hi, Adam.
              Your answer was quite useful. I have understood my mistake and reposted this errors on asnwerhub.
              If you need more information, feel free contact with me. I will be glad to help you.
              Most probably this thread should be deleted...

              Thanks for help.

              Comment

              Working...
              X