Announcement

Collapse
No announcement yet.

reply button missing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    buttons back and no more jumping to advanced mode, thanks chance

    Leave a comment:


  • replied
    Awesome. Good stuff
    Last edited by Adam Davis; 10-09-2014, 09:35 AM.

    Leave a comment:


  • replied
    Yes thank you! Plus now it also adds a reply box automatically to the bottom of each thread as well, which is handy.

    Leave a comment:


  • replied
    Yeah, it's back.

    Leave a comment:


  • replied
    Yep, know I can see it. Thx!

    Leave a comment:


  • replied
    Is this fixed for everyone?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Chance Ivey View Post
    I've identified the issue, working on getting it resolved ASAP
    good, I don't like jumping to advanced mode.

    Leave a comment:


  • replied
    Thanks for the heads up!

    Leave a comment:


  • replied
    I've identified the issue, working on getting it resolved ASAP

    Leave a comment:


  • replied
    I'm affected, and I'm using dark theme just like in the image above.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by DotCam View Post
    this image is what I now see
    same for me

    Leave a comment:


  • replied
    Since this morning it always jumps into the advanced post view -> same happens in every browser and also on my laptop
    Last edited by fighter5347; 10-05-2014, 04:39 PM.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Chance Ivey View Post
    Hey all - who all is affected by this?

    @fighter - it's done that to me on occasion, but not every time. Is this consistent behavior?
    It has been like this for me since yesterday afternoon 4pm PST, tried 2 different browsers (chrome & IE) without any difference.

    Leave a comment:


  • replied
    Hey all - who all is affected by this?

    @fighter - it's done that to me on occasion, but not every time. Is this consistent behavior?

    Leave a comment:


  • replied
    I've moved the thread to Feedback section. Hopefully Epic will fix it by tomorrow.

    Leave a comment:

Working...
X