Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unreal bug submission form isn't working anymore?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unreal bug submission form isn't working anymore?

    Hello, I want to send some issue, but after "Submit Bug Report" nothing happens.
    It isn't working anymore?

    #2
    Same happening here, one year after. And it seems to be unusable from, at least, two weeks... it keeps always loading, but not submitting.
    RTX RayTracing easy global settings tweaker

    Advanced HDRi background tool + 64 HDR images

    Comment


      #3
      Originally posted by R3D9477 View Post
      Hello, I want to send some issue, but after "Submit Bug Report" nothing happens.
      It isn't working anymore?
      Originally posted by Miguel1900 View Post
      Same happening here, one year after. And it seems to be unusable from, at least, two weeks... it keeps always loading, but not submitting.
      We've had reports that certain file types submitted along with reports cause errors to occur. Are you uploading any particular file types with your bug reports?

      Comment


        #4
        Originally posted by Sam_TinFoil View Post



        We've had reports that certain file types submitted along with reports cause errors to occur. Are you uploading any particular file types with your bug reports?
        Initially yes, I tried to upload a 15mb mp4 video file, but I have tried three or four more times, during the last ~5 hours, without attaching any file. Including a link to Youtube on the Description field.

        Thanks for reading!
        RTX RayTracing easy global settings tweaker

        Advanced HDRi background tool + 64 HDR images

        Comment


          #5
          Originally posted by Sam_TinFoil View Post



          We've had reports that certain file types submitted along with reports cause errors to occur. Are you uploading any particular file types with your bug reports?

          Hi Sam,

          The problem persists. I would be very glad if I could finally send some of the bugs I'm accumulating.

          Maybe the issue is to select more than one affected version? This time, it's a new bug I was trying to submit, from a different computer, and it doesn't work too. I selected from version 4.22 to version 4.26.

          Thank you and best regards
          Attached Files
          RTX RayTracing easy global settings tweaker

          Advanced HDRi background tool + 64 HDR images

          Comment


            #6
            Originally posted by Miguel1900 View Post


            Hi Sam,

            The problem persists. I would be very glad if I could finally send some of the bugs I'm accumulating.

            Maybe the issue is to select more than one affected version? This time, it's a new bug I was trying to submit, from a different computer, and it doesn't work too. I selected from version 4.22 to version 4.26.

            Thank you and best regards
            Hi Miguel,

            Have you tried selecting a single-engine version and attempt submission? A user was having some issues submitting until they saw this thread, and I believe you gave them the idea of submitting whilst only having one engine version selected. And it worked for them That thread is here.

            ​​​​​​​Thanks

            Comment


              #7
              I'm selecting single version, no go. You can also see similar thread https://forums.unrealengine.com/unre...tionality-down

              Comment

              Working...
              X