Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum/answerhub keeps signing me out

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [COMMUNITY] Forum/answerhub keeps signing me out

    Not sure if it's been reported or if the staff is aware, but ever since the latest forum update both answerhub and the forums have repeatedly signed me out. IIRC it's also happened to the marketplace/main site as well. Hitting the sign in button automatically logs me in, but whenever clicking UE4 links from other sites, especially to answerhub, I am given an error since I'm not logged in which is annoying. I then have to load up the forums in another tab, hit the sign in button, then click the link again.

    Simulacrum Game | Caldera Entertainment | Twitter | ArtStation

    #2
    Noticed this too.
    Never bothered to mention it myself though.

    What is more odd, if I open the forums and answerhub/sales report I get logged out, but if I open answerhub and/or sales report I stay logged in O_o

    Comment


      #3
      Yeah it is bizarre lol. Hopefully it gets sorted out.

      Simulacrum Game | Caldera Entertainment | Twitter | ArtStation

      Comment


        #4
        We're looking into this, thanks for the report. Our online team hasn't logged down a reproduction yet though.

        If anyone else is also having these issues, please share your experience here.
        Stephen Ellis | Enterprise Program Coordinator

        Comment


          #5
          It just happens randomly to me. It's mostly apparent though whenever I google UE4 related questions that lead me to the forum or answerhub.

          Simulacrum Game | Caldera Entertainment | Twitter | ArtStation

          Comment


            #6
            This is still happening, although a new problem is whenever I come to the forums sometimes it puts me in an endless login loop. I have to close that tab, go to the website, then return to the forums for it to allow me access to the forum properly.

            Simulacrum Game | Caldera Entertainment | Twitter | ArtStation

            Comment


              #7
              After this forum software upgrade, now the forums keep me in an infinite login loop (only in mobile)
              | Savior | USQLite | FSM | Object Pool | Sound Occlusion | Property Transfer | Magic Nodes | MORE |

              Comment


                #8
                I had the same. opening first unrealengine.com and then from there going to the forums "fixed" it
                Follow me on Twitter!
                Developer of Elium - Prison Escape
                Local Image-Based Lighting for UE4

                Comment


                  #9
                  keeps happening over and over. some times opening unrealengine.com and going to the forums doesn't fix it
                  any news about this?
                  Follow me on Twitter!
                  Developer of Elium - Prison Escape
                  Local Image-Based Lighting for UE4

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Chosker View Post
                    keeps happening over and over. some times opening unrealengine.com and going to the forums doesn't fix it
                    any news about this?
                    As a temporary solution, sign out of your account in unrealengine.com, go to the forums, and log in again - this workflow always works for me.
                    Kristóf Morva
                    Game Programmer at Zen Studios and founder of Rapax Softworks
                    LinkedIn, Engine Contributions, Marketplace
                    Polars (WIP), Game Jam Projects

                    Comment

                    Working...
                    X