Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unreal Engine 4.9 Preview

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by muchcharles View Post
    It works for me. Are you on OVR SDK 0.6.1?
    Nope, 0.5.0.1 for me: I'll try it with the updated version.

    Thanks!

    Comment


      Originally posted by Stephen Ellis View Post
      According to the comment from muchcharles posted earlier in this thread, the VR Preview is working as expected. If you test it out and find that you encounter a problem, please post the details as soon as possible to the AnswerHub.
      Hi, Stephen!

      I'll update my drivers and check it out again.

      Thanks!

      Comment


        Can confirm" VR preview works again!

        \o/

        Comment


          Originally posted by acallado View Post
          Can confirm" VR preview works again! \o/
          Excellent!
          Stephen Ellis | Enterprise Program Coordinator

          Comment


            Originally posted by John Alcatraz View Post
            Now I want to execute a function named "DoStuff" once after 1 second. How? Before I just typed "DoStuff" in the text field of the set timer node. But how do I get a delegate from the function now? Events have delegate pins, but not functions. And even with events, if I want to start a timer for a event from a function, how do I get the delegate from the event?
            Create a Custom Event, hook that into the function.

            EDIT: NVM, Ninjad (badly)

            Comment


              Previewing nodes in the Material Editor is still broken (has been since 4.8 P1). Create a node in the editor, right-click and preview it. The node will turn blue but the Previewing text won't show up. Now stop previewing that node, the previewing text will show up and stay there until you create a new node and force the graph to refresh.

              Easy to reproduce and I have an answerhub report here: https://answers.unrealengine.com/que...puts-unti.html

              Comment


                cool man.. i hope this release is full to dynamic reflection like vray

                Comment


                  Still useless for android games with Achievements and Leaderboards enabled. Ill pass and stick with 4.4
                  Do Not Argue Toxic Game
                  Balloony PoP get it on Google Play
                  Fishy Blub Blub
                  get it on Google Play

                  Comment


                    Originally posted by Adam Davis View Post
                    Hi Roccinio,

                    Can you link me to the answerhub post or, if a bug has already been reported, post the bug report tracking number? I'll be happy to take a look and see what the status of that is.
                    Here you go!

                    https://answers.unrealengine.com/que...mory-leak.html

                    Comment


                      Tried 4.9 Preview 1 and GearVR - App starts fine and looks fine on the device - however upon inserting the device in the headset the app was minimized and only the desktop is displayed. Also interestingly the app ran fine without the device ossig file. I rebuilt with the file however still had the same problem
                      Headgear - VR/AR solutions

                      Comment


                        Is this problem fixed in 4.9? (UE-17032)

                        Comment


                          When will in-engine 360 video captures be a feature?

                          Now that YouTube supports 360 and VR, I could see game-trailers, films and adverts becoming huge.

                          We have been using Michael Allar's plugin for several projects, which is great except that it doesnt allow for post-processing or orientation.

                          Example: https://youtu.be/ti9JbdPKRDM
                          Last edited by ChrFrauzig; 07-30-2015, 02:42 PM.

                          Comment


                            Originally posted by John Alcatraz View Post
                            After starting up my project in 4.9 again I actually get the whole log spammed with this:


                            LogStaticMesh:Warning: Adjacency information not built for static mesh with a material that requires it. Using default material instead.
                            Material: /Game/Assets/Buildings/MainBuilding/M_Wood_Floor_Walnut_Polished.M_Wood_Floor_Walnut_Polished
                            StaticMesh: /Game/Assets/Buildings/MainBuilding/Main_Building_Single.Main_Building_Single


                            I can actually cut down the material to only a texture sample which goes into the base color, but I still get the warning in the log and the default material on the mesh. Once I disable "flat tesselation" and set it to "no tesselation" and apply it the problem disappears.
                            Hey John -

                            Can you let me know if you are attempting to apply this material to a Custom Mesh (Procedurally Generated) or an imported mesh?

                            Thank You -

                            Eric Ketchum

                            Comment


                              Will there be support for Daz studio. Like an easier import options.

                              Comment


                                Originally posted by TheJamsh View Post
                                Previewing nodes in the Material Editor is still broken (has been since 4.8 P1). Create a node in the editor, right-click and preview it. The node will turn blue but the Previewing text won't show up. Now stop previewing that node, the previewing text will show up and stay there until you create a new node and force the graph to refresh.

                                Easy to reproduce and I have an answerhub report here: https://answers.unrealengine.com/que...puts-unti.html

                                [ATTACH=CONFIG]50493[/ATTACH]
                                Hi TheJamsh -

                                I entered a new bug report for this issue, UE-19413. And it seems this is not an issue if you toggle the preview arrows on the nodes, if they are expanded downward while previewing the label will remain, but if they are not then you should never see the Previewing tag at all just the Node color change. If these do happen for you, toggling those arrows will eliminate the previewing tag as well.

                                Thank You -

                                Eric Ketchum

                                Comment

                                Working...
                                X