Download

need help with packaging demo for game Urgent!

I get this everytime

UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): ERROR: System.Exception: Couldn’t update resource
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at ModuleResourceUpdate.SetData(Int32 ResourceId, ResourceType Type, Byte] Data)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at ModuleResourceUpdate.SetIcons(Int32 ResourceId, GroupIconResource GroupIcon)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at BaseWinPlatform.StageBootstrapExecutable(DeploymentContext SC, String ExeName, FileReference TargetFile, StagedFileReference StagedRelativeTargetPath, String StagedArguments)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at BaseWinPlatform.GetFilesToDeployOrStage(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at Win64Platform.GetFilesToDeployOrStage(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at Project.CreateStagingManifest(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at Project.CopyBuildToStagingDirectory(ProjectParams Params)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at BuildCookRun.ExecuteBuild()
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.BuildCommand.Execute()
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.Automation.Execute(List1 CommandsToExecute, Dictionary2 Commands)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.Automation.Process(String] Arguments)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(Func`2 Main, Object Param)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): at AutomationTool.Program.Main()
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): (see C:\Users\Takut\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.18\UAT_Log.txt for full exception trace)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): AutomationTool exiting with ExitCode=1 (Error_Unknown)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error

Please help I need a awnser that will fix this