Issue Packaging Project with UE 5.2 from source

I freshly cloned 5.2 from Github and setup using the following to exclude unnecessary platforms:

Setup.bat -exclude=WinRT -exclude=winrt -exclude=Mac -exclude=mac -exclude=osx -exclude=osx64 -exclude=osx32 -exclude=Android -exclude=android -exclude=IOS -exclude=ios -exclude=TVOS -exclude=tvos -exclude=Linux -exclude=linux -exclude=Linux32 -exclude=linux32 -exclude=Linux64 -exclude=linux64 -exclude=linux_x64 -exclude=HTML5 -exclude=html5 -exclude=PS4 -exclude=XboxOne -exclude=Switch -exclude=Dingo

Everything is compiling and running, however, when I got to package a fresh project packaging fails. The AutomationTool is trying to be build for IOS/TVOS seems like?

Any ideas how I can resolve this without resorting to allowing the installation of the other platform dependencies?

Build Log:

LogMonitoredProcess: Running Serialized UAT: [ cmd.exe /c ""D:/UnrealEngine/Engine/Build/BatchFiles/RunUAT.bat"  -ScriptsForProject="E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject" Turnkey -command=VerifySdk -platform=Win64 -UpdateIfNeeded -EditorIO -EditorIOPort=58962  -project="E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject" BuildCookRun -nop4 -utf8output -nocompileeditor -skipbuildeditor -cook  -project="E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject" -target=Chimaera  -unrealexe="D:\UnrealEngine\Engine\Binaries\Win64\UnrealEditor-Cmd.exe" -platform=Win64 -stage -archive -package -build -pak -iostore -compressed -pre
reqs -archivedirectory="D:/GameDev/Chimaera_Build" -clientconfig=Development" ]
UATHelper: Packaging (Windows): Running AutomationTool...
UATHelper: Packaging (Windows): Using bundled DotNet SDK version: 6.0.302
UATHelper: Packaging (Windows): Building AutomationTool...
UATHelper: Packaging (Windows): Microsoft (R) Build Engine version 17.2.0+41abc5629 for .NET
UATHelper: Packaging (Windows): Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.
UATHelper: Packaging (Windows): Build succeeded.
UATHelper: Packaging (Windows):     0 Warning(s)
UATHelper: Packaging (Windows):     0 Error(s)
UATHelper: Packaging (Windows): Time Elapsed 00:00:01.66
UATHelper: Packaging (Windows): Starting AutomationTool...
UATHelper: Packaging (Windows): Parsing command line: -ScriptsForProject=E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject Turnkey -command=VerifySdk -platform=Win64 -UpdateIfNeeded -EditorIO -EditorIOPort=58962 -project=E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject BuildCookRun -nop4 -utf8output -nocompileeditor -skipbuildeditor -cook -project=E:/GameDev/Chimaera/Chimaera.uproject -target=Chimaera -unrealexe=D:\UnrealEngine\Engine\Binaries\Win64\UnrealEditor-Cmd.exe -platform=Win64 -stage -archive -package -build -pak -iostore -compressed -prereqs -archivedirectory=D:/GameDev/Chimaera_Build -clientconfig=Develop
ment
UATHelper: Packaging (Windows): Initializing script modules...
UATHelper: Packaging (Windows): Building 30 projects (see Log 'Engine/Programs/AutomationTool/Saved/Logs/Log.txt' for more details)
UATHelper: Packaging (Windows):  Restore...
UATHelper: Packaging (Windows):  Build...
UATHelper: Packaging (Windows): D:\UnrealEngine\Engine\Binaries\ThirdParty\DotNet\6.0.302\windows\sdk\6.0.302\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(3262,5): error MSB3554: Cannot write to the output file "D:\UnrealEngine\Engine\Source\Programs\AutomationTool\IOS\obj\Development\IOS.Automation.Properties.Resources.resources". Could not find a part of the path 'D:\UnrealEngine\Engine\Source\Programs\AutomationTool\IOS\Resources\GreenCheck.png'. (D:\UnrealEngine\Engine\Source\Programs\AutomationTool\IOS\IOS.Automation.csproj)
UATHelper: Packaging (Windows):   Failed to build: D:\UnrealEngine\Engine\Source\Programs\AutomationTool\IOS\IOS.Automation.csproj
UATHelper: Packaging (Windows):   Failed to build: D:\UnrealEngine\Engine\Source\Programs\AutomationTool\TVOS\TVOS.Automation.csproj
UATHelper: Packaging (Windows): Build projects time: 4.71 s
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool executed for 0h 0m 8s
UATHelper: Packaging (Windows): AutomationTool exiting with ExitCode=1 (Error_Unknown)
UATHelper: Packaging (Windows): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error

Hello there.

I’m having the same issue. Did you solve this?

Thx.

I did not. I simply just allowed the multiple platforms to be initialized and sucked up the hundreds of gb of space the engine takes for no specific reason >.>

Hello, did you solve this issue ?