Download

Fatal Error Trying to play my mod

So I’ve been working on a mod that is like a dino overhaul to replace vanilla versions of the dinos and I’ve made a mod with two test dinos to do this. I’ve followed a couple of tutorials to add the dinos and I’m pretty sure i did it right but when i load the mod in singleplayer it crashes and gives me this:

Fatal error!

VERSION: 252.61
ShooterGame.exe!AShooterHUD::DrawHitIndicator() (0x00007ff68f392d82) + 27 bytes [c:\svn_ark\projects\shootergame\source\shootergame\private\shooterhud.cpp:1030]
ShooterGame.exe!AShooterHUD::DrawHUD() (0x00007ff68f391340) + 0 bytes [c:\svn_ark\projects\shootergame\source\shootergame\private\shooterhud.cpp:784]
ShooterGame.exe!AHUD::PostRender() (0x00007ff690240431) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\hud.cpp:137]
ShooterGame.exe!UGameViewportClient::Draw() (0x00007ff69021daae) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\gameviewportclient.cpp:1023]
ShooterGame.exe!FViewport::Draw() (0x00007ff6904898bf) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\unrealclient.cpp:1082]
ShooterGame.exe!UGameEngine::RedrawViewports() (0x00007ff6901f3aa1) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:570]
ShooterGame.exe!UEngine::LoadMap() (0x00007ff6904a2a3e) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:9698]
ShooterGame.exe!UEngine::Browse() (0x00007ff69049d592) + 38 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:8384]
ShooterGame.exe!UEngine::TickWorldTravel() (0x00007ff69049e250) + 68 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:8556]
ShooterGame.exe!UGameEngine::Tick() (0x00007ff6901f57bf) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:1116]
ShooterGame.exe!FEngineLoop::Tick() (0x00007ff68f03b3e0) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2380]
ShooterGame.exe!GuardedMain() (0x00007ff68f0358ac) + 0 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:140]
ShooterGame.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff68f03c8ca) + 5 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125]
ShooterGame.exe!WinMain() (0x00007ff68f03c9f8) + 8 bytes [c:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209]
ShooterGame.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff6914084e1) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618]
KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ff908a58364) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ff90b2c5e91) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ff90b2c5e91) + 0 bytes [UnknownFile:0]

I have no idea whats wrong but i’m guessing it has something to do with the HUD reading a bit of the log. I’m not sure how to fix this so any help is appreciated, thanks in advance.