Epic Games Launcher starts, but is black?

Heya, so today I installed the ‘Epic Games Launcher’ for Unreal Engine 4, but for some reason when I open it, this happens:

http://i.imgur.com/OwxPWSx.png

Any fix…? Thanks!

Hi Eikomaniac,

Try the troubleshooting steps in this section of the troubleshooting guide.

If nothing works, follow the steps here to generate your Debug Logs. Post them here, along with your Dxdiag/system specs.

The troubleshooting didn’t work, so here are the links!

Debug Logs: JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way
System Specs (dxdiag): JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way

I guess there’s no fix for this… ah well, to Unity I go. :stuck_out_tongue:

Hello Eikomaniac,

Based on your dxdiag, your display drivers for your Nvidia card are outdated. Could you please try updating them to the most recent version then try running the launcher again?

Hi Eikomaniac,

We haven’t heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you’re still experiencing this issue, please try the suggestion that I mentioned above then post back here with the requested info.

If you need anything else, feel free to ask.

Hello staff from this website by me it doenst work too should i just give you a screenshoot of my things what there stands on the dxdiag

Hello i have tried everything to fix it but it still doesnt work can you PLEASE help me

dude i finally got it…
first uninstall the epic games
then redownload it frome the officiale site
then to install it change the folder distination
and its ok …it works for me