Спілкуємся тут, українці!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hello from Ukraine!
Collapse
X
-
Tags: None
-
Всіх вітаю! А чому ні хто нічого не пише?
Героям Слава!Last edited by KaspiProject; 10-25-2014, 03:33 AM.
Comment
-
Доречі, хто за кого хоче голосувати? Я наприклад за Ляшка, те, що на нього ллють бруд по ТСН нічого не каже. Просто Порошенко хоче всіх обісрати, а себе показати німфою.
Comment
-
О, дуже приємно було побачити цю тему на форумі
Якщо будемо ще й технічні речі обговорювати, а не просто оффтопити - буде взагалі суперово!
Comment
-
ох и тут про политоту.... вот так не ожидал увидеть. а если серьезно, и так, резонно ли учить анрил(я его уже клацаю на протяжении большого промежутка времени), так как работы в нем в Украине не видел(по крайней мере в Киевских фирмах точно), кому то что то известно когда уже наши начнут в нем что то то делать? вроде фрогварс которые сделали шерлока холмса только работают в анриле 3
ПС2 Кому что известно про сиквенсер? что то в одном из первых хайлайтов показали но так нечего и нету до сих пор, а то мантина тот еще отстой!!! хочется нормальный анимационный компонент, как в Юнити 3д хотя бы
Comment
-
Добридень, друзі) Політоту обговорювати не збираюся, тому одразу до діла:
ви шукали кто використовує Анрил4 в Україні? Search no more - https://forums.unrealengine.com/show...iple-positions
Comment
-
Originally posted by Roland_Price View PostДобридень, друзі) Політоту обговорювати не збираюся, тому одразу до діла:
ви шукали кто використовує Анрил4 в Україні? Search no more - https://forums.unrealengine.com/show...iple-positionsLast edited by Shockwave-peter; 11-13-2014, 06:33 PM.
Comment
-
Так, я з Києва) Щодо девкітів - це все буде після того, як знайдеться фінансування. Для прототипу це все зайвий клопіт - все досить зручно емулюється на ПЦ
Доречі в домені ком.уа сайт трохи схиблений, тому краще просто .сом
Comment
-
В Україні поки що не використовують Unreal Engine 4, але вже з'явилось чимало вакансій на вітдаленному доступі
Comment
-
-
-
Comment