Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ARkit] Custom Material for Debug Draw Tracked Geometry

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    aussieburger Thanks for the project file !

    Im currently facing an issue of the procedural mesh of it blinking out once it created.
    The link below shows a short GIFs of what I meant by blinking out.
    https://imgur.com/AW7OowC
    Was wondering is there anyone facing the same issue ?
    I'm currently using UE4.23 and Xcode 11.

    Thanks !
    Last edited by DEDE_pig; 01-16-2020, 06:36 AM.

    Comment


      #17
      Originally posted by DEDE_pig View Post
      aussieburger Thanks for the project file !

      Im currently facing an issue of the procedural mesh of it blinking out once it created.
      The link below shows a short GIFs of what I meant by blinking out.
      https://imgur.com/AW7OowC
      Was wondering is there anyone facing the same issue ?
      I'm currently using UE4.23 and Xcode 11.

      Thanks !
      I am also experiencing this using an ipad pro, 4.24 and Xcode 11. Works fine on android devices though.
      Artstation - Portfolio

      Comment


        #18
        Originally posted by DEDE_pig View Post
        aussieburger Thanks for the project file !

        Im currently facing an issue of the procedural mesh of it blinking out once it created.
        The link below shows a short GIFs of what I meant by blinking out.
        https://imgur.com/AW7OowC
        Was wondering is there anyone facing the same issue ?
        I'm currently using UE4.23 and Xcode 11.

        Thanks !
        Have you found a solution yet?

        Comment


          #19
          Thank you for the project. Works fine so far on Unreal 25.1
          BUT: I got the same issue DEDE_pig is describing.
          I can only see the texture/procedural mesh in the first frame, after that it's disappearing again. Check the gif from DEDE_pig to see the issue.

          I try to debug this issue.
          Seems like the map length is correct, but the mesh itself is not updating correctly again.
          If I find any solution I will tell you guys.

          Comment


            #20
            Originally posted by Raztal View Post
            Thank you for the project. Works fine so far on Unreal 25.1
            BUT: I got the same issue DEDE_pig is describing.
            I can only see the texture/procedural mesh in the first frame, after that it's disappearing again. Check the gif from DEDE_pig to see the issue.

            I try to debug this issue.
            Seems like the map length is correct, but the mesh itself is not updating correctly again.
            If I find any solution I will tell you guys.
            I filed a bug report at this exact moment. I was trying to solve the issue as well, but had no luck. I've also tried the Runtime Mesh Component plugin from Koderz, because I thought maybe it's just something broken with PMC. But no luck same result. I will let you guys know if there is an update on the issue from the bug report.
            And also if you find the solution I would be more than happy to hear it

            Comment

            Working...
            X