Announcement

Collapse
No announcement yet.

aliasing issue with texture

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Sorry for the blurry video, had to do several conversions before uploading to youtube. This one should be much better in showing the problem:



    The blur / "flashes" you see in the texture now is actually Unreal Temporal AA, not my video ... compare with how the texture appears at the end of the camera motion.

    Leave a comment:


  • replied


    Now take a look at this ^^ Im totaly saying the truth.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Kanizitas View Post
    I can tell you: The AA in ue4 is ****. it blurres every frame and it lags as ****.
    Detail mapping and AA leaves brandings of preframes.
    Water SSR does only work with AA
    AA makes game looking like in a fishpont. XD
    uahahahaha constructive comments FTW!

    Leave a comment:


  • replied
    I can tell you: The AA in ue4 is ****. it blurres every frame and it lags as ****.
    Detail mapping and AA leaves brandings of preframes.
    Water SSR does only work with AA
    AA makes game looking like in a fishpont. XD

    Leave a comment:


  • replied
    Your video capture is very blurry even at 720p and I can't tell what's going on

    Leave a comment:


  • started a topic aliasing issue with texture

    aliasing issue with texture

    Hello,

    in my application, I need to display a painting as a textured quad. When I rotate the camera around the painting (using matinee), I have severe aliasing, meaning the texture becomes very blurry until the camera completes the rotation and is still - please see the following video (please enlarge the video when viewing it):



    The problem is very noticeable with temporal AA, while it is less so with FXAA - however, with FXAA I have other aliasing problems with moving meshes, so I would prefer to use temporal AA.

    The texture has a 4096x2048 size, and is imported using the default compression and mip map gen settings. I am using UE 4.10.1, under windows 8.1, with a Nvidia 980 and all editor quality settings at the Epic level. I am not using any motion blur.

    What could I do?

    Thanks a lot!
Working...
X