Announcement

Collapse
No announcement yet.

Light not Building

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Light not Building

    I was unable to build my light, and after a few hours trying to fix it, and reading about it here and on the answers hub I couldn't find any solution, them I started to check if my computer was the problem, and here is what I found.

    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2015-12-15 at 6.43.43 AM.png
Views:	1
Size:	62.2 KB
ID:	1168712

    On mac if you go to System Preferences > Security & Privacy > Firewall > Firewall Options
    you wanna to allow incoming connections for the "UnrealLightmass"
    (after doing this now I can build my light)

    Problem was UE4 never asked me to allow it, and when I tried to build the light it would just stay at 0%.
    I reinstalled the engine multiple times, and this never came up, and who would guess the unreal lightmass need to connect.

    Can anyone tell me why does it need to connect to the web? And are there other things that need to connect? Would be good if the engine gave a warning for this kinda of thing.


    Thanks
    Last edited by brutecold; 12-15-2015, 06:22 PM.

    #2
    Originally posted by brutecold View Post
    Can anyone tell me why does it need to connect to the web?
    It's not connecting to the web, it's looking for other machines on your network that it might be able to pass off the rendering duties to. You can set up multiple machines to work together to build lighting for a single scene. Unfortunately, the documentation on how to do so is a bit sparse, otherwise I'd link you to the official docs on it.

    Comment


      #3
      That makes sense!! thanks for letting me know

      weird that when it fails to connect it wont build... but its a interesting feature, now I wanna try to make it work lol

      Comment

      Working...
      X