Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trying to build lighting, stuck at 0% and then fails.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Trying to build lighting, stuck at 0% and then fails.

    I tried to build the lighting in my scene and for some reason it's only in this particular scene. I opened up a different scene and built the lighting and it worked fine. It's only happening to this one scene. Here is the log from the swarm agent if it helps:

    1:38:41 PM: [Interface:TryOpenConnection] Local connection established
    1:38:41 PM: [Job] Accepted Job BC2DD686-4D2AE569-3E0A0A9E-69CE36E7
    1:38:41 PM: [Job] Launched Job UnrealLightmass_2015-08-09_02-27-11_1313736-64bit.exe
    1:38:41 PM: [Job] PID is 2400
    1:38:41 PM: [Job] GUID is "BC2DD686-4D2AE569-3E0A0A9E-69CE36E7"
    1:38:42 PM: LogLightmassisplay: Lightmass Win64 started on: DSD. Command-line: BC2DD6864D2AE5693E0A0A9E69CE36E7
    1:38:42 PM: Lightmass Win64 started on: DSD. Command-line: BC2DD6864D2AE5693E0A0A9E69CE36E7
    1:38:42 PM: LogLightmassisplay: Processing scene GUID: BC2DD6864D2AE5693E0A0A9E69CE36E7 with 6 threads
    1:38:42 PM: Processing scene GUID: BC2DD6864D2AE5693E0A0A9E69CE36E7 with 6 threads
    1:38:42 PM: Building static lighting...
    1:38:42 PM: LogGenericPlatformMisc:Warning: Failed to determine engine directory: Defaulting to ../../../Engine/
    1:38:42 PM: Failed to determine engine directory: Defaulting to ../../../Engine/
    1:38:42 PM: [Job] Found a parent connection for PID 2400
    1:38:42 PM: [Job] 52CEBA2A -> 69394988
    1:38:42 PM: [Interface:TryOpenConnection] Local connection established
    1:38:42 PM: LogUnrealMath:Error: FMatrix::InverseFast(), trying to invert a NIL matrix, this results in NaNs! Use Inverse() instead.
    1:38:42 PM: FMatrix::InverseFast(), trying to invert a NIL matrix, this results in NaNs! Use Inverse() instead.
    1:38:42 PM: === Handled error: ===
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: Ensure condition failed: false [File:d:\buildfarm\buildmachine_++depot+ue4-releases+4.8\engine\source\runtime\core\public\math\UnrealMatrix.h] [Line: 266]
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: FMatrix::InverseFast(), trying to invert a NIL matrix, this results in NaNs! Use Inverse() instead.
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: Stack:
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass-Core.dll {0x00007ff91efd2156} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass-Core.dll {0x00007ff91ee9c65d} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass-Core.dll {0x00007ff91ee9c963} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!FMatrix::InverseFast() {0x00007ff78911bd4a} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::FStaticMeshStaticLightingMesh::Import() {0x00007ff789182739} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::FLightmassImporter::ImportObjectArray<Lightmass::FStaticMeshStaticLightingMesh,TMap<FGuid,Lightmass::FStaticMeshStaticLightingMesh * __ptr64,FDefaultSetAllocator,TDefaultMapKeyFuncs<FGuid,Lightmass::FStaticMeshStaticLightingMesh * __ptr64,0> > >() {0x00007ff7890b0d03} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::FScene::Import() {0x00007ff7891165b2} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::FLightmassImporter::ImportScene() {0x00007ff7891182d0} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::BuildStaticLighting() {0x00007ff7890e299f} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!Lightmass::LightmassMain() {0x00007ff78911f3b8} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!main() {0x00007ff78913d94f} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: UnrealLightmass.exe!__tmainCRTStartup() {0x00007ff78919950b} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: KERNEL32.DLL {0x00007ff953b915dd} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: ntdll.dll {0x00007ff9554864ad} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: ntdll.dll {0x00007ff9554864ad} + 0 bytes
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM:
    1:38:42 PM: LogWindows:Error: Windows GetLastError: The operation completed successfully. (0)
    1:38:42 PM: Windows GetLastError: The operation completed successfully. (0)
    1:38:42 PM: [Job] Job has failed! Job executable didn't exit cleanly. Exit code: -1073741819
    1:38:42 PM: [CloseConnection] Closing connection 52CEBA2A using handle 52CEBA2A
    1:38:42 PM: [CloseConnection] Connection confirmed for disconnection 52CEBA2A
    1:38:42 PM: [CloseConnection] Closing orphaned Job (BC2DD686-4D2AE569-3E0A0A9E-69CE36E7)
    1:38:43 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:43 PM: [MaintainConnections] Detected dropped local connection, cleaning up (69394988)
    1:38:43 PM: [CloseConnection] Closing connection 69394988 using handle 69394988
    1:38:43 PM: [CloseConnection] Connection confirmed for disconnection 69394988
    1:38:43 PM: [CloseConnection] Connection disconnected 69394988
    1:38:43 PM: [GetMessage] Safely returning to 69394988 with no message
    1:38:43 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:43 PM: [MaintainConnections] Local connection has closed (69394988)
    1:38:43 PM: [MaintainConnections] Removed connection 69394988
    1:38:44 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:44 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:45 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:45 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:45 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:46 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:46 PM: [MaintainConnections] Connection 52CEBA2A is DISCONNECTING
    1:38:47 PM: [CloseConnection] Connection disconnected 52CEBA2A
    1:38:47 PM: [GetMessage] Safely returning to 52CEBA2A with no message
    1:38:47 PM: [MaintainConnections] Local connection has closed (52CEBA2A)
    1:38:47 PM: [MaintainConnections] Removed connection 52CEBA2A
    1:38:47 PM: [MaintainConnections] All connections have closed

    #2
    Running into the same error. If I can figure out why it's not building I'll reply back. This is odd, considering in 4.9.2 it was building.

    Comment


      #3
      is there any fix to this?

      Comment

      Working...
      X