Announcement

Collapse
No announcement yet.

Light/Shadow Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Light/Shadow Issues

    Hey all








    Any ideas?

    #2
    It looks like it's using the wrong lightmap or UV channel for some reason. Did you rebake anything or import models or change the lightmap UV?

    Comment


      #3
      It is set to use the first UV channel for the lightmap-- change the Lightmap Coordinate Index from 0 to 1
      You would also need to increase the lightmap resolution, it's set to 64 which is too low for something like that.

      Also, if you can, there's some really small UV islands that will have issues with lighting, try to adjust your mapping and attach those back to larger pieces.

      Comment


        #4
        Originally posted by darthviper107 View Post
        It is set to use the first UV channel for the lightmap-- change the Lightmap Coordinate Index from 0 to 1
        You would also need to increase the lightmap resolution, it's set to 64 which is too low for something like that.

        Also, if you can, there's some really small UV islands that will have issues with lighting, try to adjust your mapping and attach those back to larger pieces.
        all good now

        Check Recompute Normals

        Increase Lightmap Resolution

        Set Lightmap Coordinate Index to 1

        thanks

        Comment


          #5
          Like Noxxan said, check the normals.

          Comment

          Working...
          X