Announcement

Collapse
No announcement yet.

sequencer render ouput is awful quality

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    sequencer render ouput is awful quality

    Hi,

    Anyone know why my sequencer render output would look worse than my actual ue4 realtime environment?

    Seen a couple of posts on this forum and elesewhere but trying the following:

    - turning on 'Use Separate process' and
    - trying all of the available Anti Aliasing options under Settings

    but no matter what the render output looks a million times worse than in viewport!!

    anyone know whats going on here?

    thanks
    Dan
    Click image for larger version

Name:	c.png
Views:	251
Size:	163.3 KB
ID:	1731347
    Attached Files

    #2
    Seems my order of images are wrong. Last image is viewport and first is render output. Might be hard to tell a difference anyway due to the fact I had to reduce the resolution by some amount because of the upload file size limit of the forum.

    Thanks in advance for any ideas/fixes.

    Comment


      #3
      Are you having the same problem as these people?

      https://forums.unrealengine.com/deve...with-sequencer

      Adding your voice to existing threads might be more effective than starting new ones that might get lost in the sea of voices...

      Comment


        #4
        It could partly be the .avi format and render resolution of 1280 x 720. Try mpeg4 or a different format. AVI requires certain codecs to be installed on the computer, and it utilizes some of the older codecs.

        Comment


          #5
          Originally posted by presto423 View Post
          It could partly be the .avi format and render resolution of 1280 x 720. Try mpeg4 or a different format. AVI requires certain codecs to be installed on the computer, and it utilizes some of the older codecs.
          its a still i want as ouput so swapped it for .png and tried at larger res but same result.
          thanks though

          Comment


            #6
            Originally posted by roberteker View Post
            Are you having the same problem as these people?

            https://forums.unrealengine.com/deve...with-sequencer

            Adding your voice to existing threads might be more effective than starting new ones that might get lost in the sea of voices...

            yes i am!

            continuing post there:
            https://forums.unrealengine.com/deve...with-sequencer

            thanks

            Comment

            Working...
            X